UCC SOM ÅRETS SKOLEBYGGERI?

For fjerde år i træk kårer Nohrcon årets bedste skolebyggeri på konferencen ”Fremtidens skole og læringsrum” d. 5. oktober. Sidste år vandt Skolen i Sydhavnen prisen som Årets Skolebyggeri og i år er UCC Campus Carlsberg med i opløbet til Årets Skolebyggeri.

Se video med Lars B. Lindeberg om Årets Skolebyggeri 2016

JJW DEL AF BYGHERRERRÅDGIVER-TEAM
Sammen med D|K2 og Balslev rådgivende ingeniører har JJW Arkitekter gennem de seneste 5 år været bygherrerådgivere for UCC. Rådgivertrioen har med afsæt i et tidligere udarbejdet byggeprogram bl.a. stået for brugerinddragelsesproces og udarbejdelse af program. Derudover har JJW Arkitekter været ansvarlige for strategier for design, kunst og skiltning, samt design af specialinventar og indretning af undervisningsmiljøer, fagmiljøer for undervisere, konsulenter og forskere og de administrative miljøer. Derudover har JJW Landskab været landskabsarkitekter på bland andet taghaverne, mens bygningsarkitekterne er Vilhelm Lauritzen Arkitekter, Christensen & Co arkitekter, Cobe arkitekter, Nord arkitekter og Effekt med UCC som bygherre.

Læs mere om JJW Arkitekters arbejde på UCC her

STÆRKT FINALEFELT
UCC Campus Carlsberg er oppe imod fire, stærke skolebyggerier

– Vibenshus Skole, København Ø
– Sophieskolen, Nykøbing Falster
– Frederiksbjerg Skole, Aarhus C
– Vestegnen HF og VUC, Rødovre

Afgiv din stemme senest fredag 30. september kl. 12 

KATRINEDALS SKOLE PÅ ”FREMTIDENS SKOLE OG LÆRINGRUM”
Som en del af konferencen er der mulighed for at høre oplæg om blandt andet JJW Arkitekters arbejde med Helhedsrenoveringen og kapacitetsudvidelse af Katrinedals Skole.

Se programmet for skolekonferencen

Foto: Torben Eskerod

 

26/09/16

Henter Billede