200 BOLIGER I LIMHAMN

ELF Development, J+S Projektutveckling og JJW Arkitekter opfører 200 boliger i Sverige.

Med køb af byggeretten til ca. 20.000 m2 boliger på en attraktivt beliggende grund i Limhamn Sjöstad i Malmø Kommune og med etablering af et nyt svensk selskab ’ELF Development AB’, er ELF Development godt på vej ind på det skånske boligmarked. Grunden ligger i første række til vandet, hvor der skal opføres 200 boliger fordelt på tre etaper, hvoraf første etape forventes i projektsalg til efteråret 2017.

Det skånske boligmarked er meget interessant. Vores langsigtede strategi indebærer, at vi etablerer kontor og organisation i Malmø med henblik på fremtidige erhvervelser og boligudviklingsprojekter i Sverige.

 

forklarer Ludvig Find, CEO i ELF Development.

ELF Development har ca. 200.000 m2 i pipeline til projektudvikling i Storkøbenhavn, hvoraf en del skal leveres til koncernens egen ejendomsportefølje i ELF Ejendomme. ELF Development har en balance på ca. 1,5 mia. DKK.

J+S Projektutveckling er et nyetableret udviklingsselskab, der ejes af Håkan Samuelsson og Claes Jeppsson.  

Vi er stolte over den tillid, som ELF Development har vist os, og ser frem til at udvikle et rigtigt godt projekt sammen med ELF Development og JJW Arkitekter. Med dette samarbejde introducerer vi nye aktører og nye arbejdsformer på det skånske boligmarked og bidrager til skabelsen af nye og attraktive byområder i landsdelen.

 

fortæller Claes Jeppsson.

JJW ARKITEKTERS FØRSTE SVENSKE BOLIGPROJEKT
JJW Arkitekter er arkitektrådgivere på projektet, der bliver tegnestuens første svenske boligprojekt, efter at de i slutningen af 2016 åbnede kontor i Sverige.

LÆS OGSÅ: JJW ÅBNER I SVERIGE

De 200 nye boliger bidrager til at få dækket det enorme behov for nye boliger i Sverige, idet der ifølge Boverket, Sveriges offentlige myndighed for samfundsplanlægning og byggeri, er behov for 710.000 nye boliger indenfor de næste 10 år. Ole Hornbek, partner, kreativ direktør og leder af BY & BOLIG hos JJW Arkitekter, glæder sig til at komme i gang med tegnestuens første svenske boligprojekt:

Det er fantastisk, at vi allerede her i begyndelsen af 2017 kommer i gang med vores første svenske boligprojekt. Jeg ser frem til samarbejdet med ELF Development og J+S Projektutveckling, der begge har store ambitioner for projektet. Det bliver interessant at overføre vores erfaringer og tilgang til boligbyggeri til det svenske marked og lære en masse nyt.  

 

 

Læs mere om ELF Development

Læs mere om J+S Projektutveckling

 

06/02/17

Henter Billede