HORNBEK BLIVER BESTYRELSESMEDLEM I DK-GBC

Bæredygtighed er et af JJW’s centrale forretningsområder, og nu indtræder Ole Hornbek, partner og kreativ direktør, som bestyrelsesmedlem i Green Building Council (DK-GBC). Han bliver ligeledes en del af Green Building Councils markedsføringsudvalg, der udover markedsføring blandt andet arbejder med udvikling af seminarer og konferencer.

GREEN BUILDING COUNCIL
Green Building Council Denmark er en non-profit medlemsorganisation, der arbejder for at fremme bæredygtighed i bygninger og det bebyggede miljø i Danmark. DK-GBC tilbyder reel og uvildig granskning af byggeprojekters og byområders bæredygtige indsatser. Derudover formidler organisationen viden, afholder kurser og events om bæredygtighed.

Læs mere om Green Building Council

Se bestyrelsen for Green Building Council

UDDANNER DGNB-KONSULENTER
Green Building Council administrerer bæredygtighedscertificeringen DGNB i Danmark og uddanner som en del af dette DGNB-konsulenter og -auditorer.

Ole Hornbek glæder sig fremme Danmarks bæredygtige førerposition gennem bestyrelsesarbejdet.

At tænke bæredygtigt er at tænke samfundsansvarligt. Vi er allerede langt fremme med bæredygtighed i Danmark, men vi kan gøre endnu mere. Et skridt på vejen er at anvende certificeringsordninger såsom DGNB, der opstiller målbare bæredygtighedskrav i forhold til det miljømæssige, sociale og økonomiske. Synliggørelse af helhedsorienterede bæredygtighedstiltag er blot et af de områder, jeg vil arbejde med som bestyrelsesmedlem i Green Building Council.

 

10 DGNB KONSULENTER OG DGNB-GULD
Hos JJW har vi 10 certificerede DGNB-konsulenter og i 2016 var JJW Værkstedet et af de projekter, der deltog i pilotfasen for certificeringen af eksisterende byggerier. Værkstedet opnåede guld og i den forbindelse udtalte Ole Hornbek

Vi glæder os naturligvis over, at vi har opnået en guldcertificering, og ser det som en anerkendelse af de bæredygtige kvaliteter, JJW Værkstedet besidder. Jeg er overbevist om, at DGNB-certificeringsordningen fremhæver en lang række værdiskabende elementer, som kan bruges af hele ejendomsmarkedet.

 

LÆS OGSÅ: JJW Værkstedet får DGNB-Guld

03/08/17

Henter Billede