JJW SØGER FRONTLØBER I BÆREDYGTIGHED

JJW ARKITEKTER søger en ny dynamisk og engageret EKSPERT i BÆREDYGTIGHED. En ARKITEKT med solid viden om bæredygtighed, en der har lyst til at lede, fortsætte og udvikle tegnestuens arbejde med BÆREDYGTIGHED.
Er du vores nye FRONTLØBER i BÆREDYGTIGHED – så kan du på et teoretisk og praktisk niveau agere i hele feltet omkring bæredygtighed. Du kan inspirere, motivere og holde bæredygtighed på dagsordenen både internt og eksternt og med fokus på såvel de tekniske, økonomiske og sociale aspekter af bæredygtighed.
JJW ARKITEKTER har store ambitioner for vores arbejde med bæredygtighed – og vi vil fortsætte den gode udvikling, vi er i gang med.
For at sikre en fortsat implementering af bæredygtighed i JJW ARKITEKTER´s arbejde gør vi meget ud af at videndele og udvikle målrettede digitale redskaber. På den måde sikrer vi, at bæredygtighed er integreret, både når vi arbejder med arkitektur, design, planlægning, landskab med mere. Vi arbejder målrettet med implementering af bæredygtighed lige fra konkurrence til udførelse, og vi insisterer på at gå i dialog med både ingeniører, andre samarbejdspartnere og kollegaer herom.
JJW ARKITEKTER har mange certificerede DGNB-konsulenter og en række dedikerede medarbejdere, der arbejder seriøst og kvalificeret med bæredygtighed hver eneste dag. Du skal være med til at videreudvikle JJW ARKITEKTER´s kompetencer med DGNB, passivhuse, digitale redskaber og meget mere.

OM JOBBET
Vi søger en inspirator og strateg til at udvikle vores tilgang til at arbejde med bæredygtighed generelt og til at skabe visioner for JJW ARKITEKTER´s fremadrettede bæredygtighedsarbejde.
Du kommer til at være i tæt dialog med tegnestuens øvrige arkitekter, specielt med konkurrenceteams og projekthold, hvor din rolle vil være at være den faglige- og konceptuelle indpisker.

Vi forventer, at du vil kunne være toneangivende i vores interne videndeling omkring bæredygtighed – og gerne skabe inputs til den offentlige og faglige debat omkring netop det emne. Desuden forventer vi at du vil være toneangivende i vores eksterne vidensdeling, som vil blive en vigtig del af samarbejdet med branchen.

PROFIL
•Er en stærk konceptudvikler, der er i stand til at omfavne udfordringerne og finde nye svar og strategier.
• Er stærk indenfor kommunikation både mundtligt og skriftligt.
• Er organiseret og kan lede et forløb internt og i forhold til samarbejdspartnere, optimere løsninger bæredygtigt – og inspirere til nye svar.
• Omsætte strategier til virkelighed og implementere viden og redskaber i arbejdet.
• Har stor faglig indsigt, teknisk viden og fortrolighed med de digitale redskaber omkring bæredygtig arkitektur
• Har godt humør og lyst til at indgå i vores mange projektteams med travle afleveringer, gode grin og højt til loftet.

SPØRGSMÅL OG ANSØGNING
Har du spørgsmål til stillingens indhold er du velkommen til at kontakte kreativ direktør Ole Hornbek på telefon 2343 9307.

Ansøgningsfristen er søndag den 18. februar 2018.

Løn efter forhandling.
Vi læser ansøgninger løbende og afholder ligeledes løbende samtaler.

 

Ansøgning mærket ‘FAGEKSPERT I BÆREDYGTIGHED’ sendes til job@jjw.dk

09/01/18