Kompetencemiljøer på Trends & Traditions

Vi glæder os til at møde jer på årets Trends & Traditions-messe i Lokomotivværkstedet i København den 2. maj. Vi har stillet en container op for at diskutere, hvordan vi skaber helt særlige rammer, der svarer til behov og brug og understøtte udvikling af kompetencer og viden.

KOMPETENCEMILJØER
Når vi designer undervisningsmiljøer eller arbejdspladser handler det om det samme. Vi kalder det kompetencemiljøer, fordi vi mener at det for alle aldre og kulturer, gælder om at skabe relevante inspirerende steder, der ansporer til udveksling af viden og udvikling af kompetencer. Kom og hør mere om, hvordan vi med fokus på MENNESKER, RUM og SÆRLIGGØRELSE tager vare på rummet og de mennesker, der skal bruge det.

TALK
Der vil i løbet af dagen være en række ”Talks” på messen, og fra 16-16.30 vil rumdesigner Tine Pernille Nielsen fra JJW Arkitekter være en del af en diskussion med overskriften ”Værdibaseret teknologi, tak: Skal børnene væk fra skærmene i skole?” Her vil Tine fortælle om JJWs tilgang til indretning og design af undervisningsmiljøer.

Se det fulde program og læs mere om messen hos Trends & Traditions.

30/04/19

Henter Billede