God sommer og anbefaling

Cyklen som de sidste 10 år har bragt vores medarbejdere rundt på byggepladsen under renoveringen af de 1125 boliger i Stadionkvarteret i Glostrup er parkeret for sommeren. Den sidste af de i alt seks etaper er netop afleveret og projektet er dermed afsluttet – 6 måneder før tid.

RELATERET: Stadionkvarteret færdigt 6 måneder før tid

Hvis du mangler noget at få feriedagene til at gå med, vil vi derfor anbefale at besøge Stadionkvarteret, der er en flot repræsentant for det præindustrialiserede murede byggeri, der i 50’erne og 60’erne skød op i hele Danmark, som almene parkbebyggelser.

Stadionkvarteret er opført fra 1955 til 1966 for at skaffe boliger til de mange medarbejdere på det nye Glostrup Amts Sygehus. Et byggeri er et spejl af den tid, det blev tænkt, planlagt og opført i, og Stadionkvarteret er med sine mere end 50 år bag sig historien om, hvordan forstæderne udviklede sig. Hvor folk flyttede fra de små, dårlige lejligheder inde i byen til nye, moderne boliger med bad, køkkener og plads til alle. Med grønne områder lige uden for døren, arbejdspladsen tæt på og fritidstilbud om hvert eneste hjørne.

50 år sætter sit præg på et hvert byggeri, og krav og behov ændrer sig med tiden, men med gennemførelsen af helhedsplanen er bebyggelsens eksisterende kvaliteter styrket og den sociale og miljømæssige bæredygtighed løftet gennem udbedring af byggeskader og et øget boligudbud, der skaber en mere differentieret beboersammensætning.

Stadionkvarteret er klar til 50 år mere og bestemt et besøg værd!

TEGNESTUEN HOLDER SOMMERFERIELUKKET I UGE 29 OG 30, MEN VI ER STÆRKT TILBAGE MANDAG DEN 29. JULI.

God sommer.

11/07/19

Tilknyttet STADIONKVARTERET

Henter Billede