NYE TIDER FOR ARKITEKTERNE

”I en verden, hvor der står 50 rådgivere parat, er det vigtigt at holde fokus på arkitektfagligheden (…) men det vil være naivt at tro, at vi ikke også skal konkurrere på mange andre parametre”, fortæller Anders Holst Jensen, administrerende direktør, i et interview til Licitationen, hvor han også fortæller om renoveringen af de 1.233 almene boliger i Stadionkvarteret i Glostrup.

Partner Ole Hornbek uddyber: ”Vi kan bidrage med værdiskabelse, som vi ikke nødvendigvis bliver udfordret på, men det er vigtigt at vi selv fortæller, hvad der skaber værdi. Det er vigtigt, at vi inddrager mange kompetencer, som vi også har i firmaet (…) Arkitekturen forsvinder ikke, selv om der er kommet mange nye krav til et godt byggeri eller en god renovering. De krav har faktisk skærpet os, og har ikke gjort vores opgave mindre æstetisk eller mindre kunstnerisk, om du vil”.

Læs ”De nye tider for arkitekterne er kommet” – interview med Anders Holst Jensen og Ole Hornbek på Licitationens hjemmeside. (Kræver abonnement)

05/11/14

Tilknyttet STADIONKVARTERET

Henter Billede