ProjektEli Lilly

Eli Lilly Projektbeskrivelse

Kontaktperson: Janne Raahauge Dyhr

Eli Lilly

Opgaven bestod i at indrette et nyt københavner hovedkontor med særlig fokus på virksomhedens identitet og farver.
Særligt ELI Lillys farve palette har været et markant tema, En opstribet kerne er centrum for indretningen, denne danner ryg for både den fælleszone og de forskellige arbejdslommer.
Et materiale skift i gulvfladen markerer opdelingen mellem fælleszone og arbejdszone.
Fælleszonen indeholder køkken /cafe, reception, postmodul, fire store mødelokaler, samt en stor Amfi trappe.
Arbejdszonen er opdelt i fem åbne kontor lommer indkapslet af mindre møderum.
Akustiske reoler på hjul inddeler lommerne i mindre rum, og skaber en fleksibilit i hver enkelt lomme

Opgaven har omfattet lejerrådgivning, indretning, samt design af specielinventar.

Projektet er udført i tæt samarbejde med bygherre Boka Group og CB Richard Ellis