ProjektKonkurrence- og Forbrugerstyrelsen

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen Projektbeskrivelse

Kontaktperson: Janne Raahauge Dyhr

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen

I Henckels gamle sæbefabrik på Carl Jacobsens vej i Valby, har vi indrettet kontorer til Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen.
De forskellige etager samler sig i det indre atrium omkring huset trappe. Bygningens indre fremstår stadig råt mange steder med reminiscenser fra husets fortid som industribygning. Ydermere har vi grafisk bearbejdet historiske fotos og avisudklip som vægudsmykning.

”Huset bærer fortsat præg af at være en industribygning. Den gamle læsserampe til gods-vogne er bevaret på husets yderside, og de massive murstensvægge og det fritliggende stål under loftet giver stadig bygningen et råt udseende. Det er mit indtryk, at medarbejderne er glade for den unikke ramme, det giver om arbejdslivet.”
Direktør for KFST, Agnete Gersing

FAKTA
Projekt / Kontor, Bygningsstyrelsen
Sted / Carl Jacobsensvej, Valby
Bygherre / Søtoftegård A/S
År / 2011
Areal / 8000 m²
Opgaveform / Lejerrådgivning
Entreprenør / Søtoftegård
Ingeniør / Esbensen
Arkitekt / Arkitema
Lejerrådgiver, Indretning / JJW ARKITEKTER
Honorar / 0.8 mio kr.
JJW nøglepersoner / Katja Viltoft, Lene Kristensen, Janne Dyhr
JJW ydelser / Lejerrådgivning. Herunder tilpasning af planløsning og materialer, afklaringer med rådgivere og teknikere, inventarprojekt, grafisk profil, opfølgning på byggeplads og afleveringsforretning.