ProjektSøgårdsskolen

Søgårdsskolen Projektbeskrivelse

Kontaktperson: Lars Christensen

Søgårdsskolen

SØGÅRDSSKOLEN

I foråret 2005 vandt JJW rådgivning for om- og udbygningen af de to af Gentofte kommunes skoler: Specialskolen Søgårdsskolen og Skovshoved Skole. Begge opgaver er løst i Partnering for SKUB-Projektet i Gentoftes Skoleforvaltning.
I samarbejde med Cebra Arkitekter har JJW skabt en udbygning af Søgårdsskolen, som nyfortolker de omkringliggende villaers karakteristiske enkeltelementer som skorstenen, karnappen og altanen i et enkelt, moderne formsprog.
De rigt varierede facader afspejler sig indendørs i levende, differentierede rumforløb, der understøtter specialskoleelevernes særlige behov. Bygningens facader er tilført recesser i changerende grønne nuancer, der nøje integrerer bygningen i JJW´s bearbejdning af skolens udearealer.
Det har været en fornøjelse at være en del af SKUB´s ambition om at skabe verdens bedste specialskole.

Opførelsesår 2007

Areal: 1250 m² nybyg / 1750 m² ombyg