Tværgående fagområder

DE TO TVÆRGÅENDE FAGOMRÅDER

JJW INDRETNING/
Vi ser indretning som et helt særligt fagområde og har gennem mange år oparbejdet et kompetent team der arbejder adskilt og på tværs af tegnestuens afdelinger. Vi mener, at indretning skal skræddersys og går derfor altid i tæt dialog med brugerne og bygherren for at få den optimale løsning, hvad enten der er tale om en ny visuel identitet til en virksomhed, indretningen af en skole eller møbleringen af et plejehjem. Vi foreslår nye måder at sidde på, river vægge ned og bygger andre op. Vi designer nye møbler eller genbruger de gamle på nye måder. Vi taler om farver, lyssætning, akustik og grafik med bygherren og lægger os i selen for at få den optimale løsning, der tilgodeser virksomhedens behov for læring, videndeling og innovation.

OPGAVER: Hospitaler / Laboratorier / Erhverv / Arbejdsrum / Daginstitutioner / Skoler / Gymnasier / Universiteter / Forsamlingsrum/ Plejecentre

 

JJW LANDSKAB/
At arbejde med Landskab arkitektur kræver en specialiseret faglighed og viden. For at styrke denne kompetence, har vi et dygtigt team der både løser selvstændige opgaver, men også fungerer som rådgivere for resten af tegnestuen. I arbejdet på tværs af afdelingerne opstår en forståelse og synergi mellem de forskellige virkemidler vi har at skrue på indenfor arkitekturens verden. Vi har særligt fokus på at skabe gode uderum til på socialt samvær, samlende byrum, legepladser, sansehaver såvel som landskaber til konferencecentre.

OPGAVER: Daginstitutioner / Skoler / Universiteter / Plejecentre/ Udearealer boligbebyggelser/ Erhverv

Henter Billede