JJW VINDER ET AF DK’s STØRSTE RENOVERINGSPROJEKTER

Renoveringen af Brøndby Strand Parkerne er samlet set et af Danmarks­historiens største renoveringsprojekter. Målet med HP4 (Helhedsplan 4) er at udvikle en sammenhængende og levende bydel med bæredygtighed som gennemgående tema. I alt skal der renoveres 2.700 boliger, bygninger og friarealer.  Team JJW Arkitekter er udpeget som rådgiver på 1. etape af HP4, der omfatter fem højhuse og udearealer. En central del af projektet består i at fjerne PCB, asbest og bly fra højhusene.

Læs artikel om 1. etape af HP4 i Licitationen

BÆREDYGTIGHED SOM KLANGBUND
Ole Hornbek, Partner og kreativ direktør for By & Bolig, hos JJW Arkitekter glæder sig til at bringe Brøndby Strand tættere på visionerne i Grønby Strand, der er navnet på Domus Arkitekters vinderprojekt for helhedsplanen:

Vi er både stolte og ydmyge over at gribe Grønby Strand Stafetten og virkeliggøre første etape af visionerne for HP4. Hos JJW Arkitekter er vi blandt landets mest erfarne arkitekter indenfor bæredygtig renovering. Med bæredygtighed som klangbund er vores mål skabe nogle sunde boliger og udearealer, som de nuværende beboere vender tilbage til, men som også tiltrækker nye beboere til Brøndby Strand. Vi ser frem til et givende samarbejde med de tre boligafdelinger, så vi samlet indfrier ambitionerne for fremtidens bæredygtige Brøndby Strand

 

Læs artikel på Ejendomswatch (kræver abonnement)

ÅBNER PROJEKTKONTOR
Rådgivertemaet har etableret projektkontor i Brøndby Strand. I det daglige kommer beboerne ikke til at mærke meget til, at arkitekterne er rykket ind i højhuset.

Læs “Arkitekterne rykker ind” fra Vestegnen

Ole Larsen, der er formand for Rheumpark, hvor tegnestuen flytter ind, er nu alligevel godt tilfreds med at have arkitekterne helt tæt på:

Det betyder, at arkitekterne får en bedre forståelse af området og alle de kvaliteter, det indeholder, hvilket medfører at både processen og projektet bliver bedre. Vi sætter stor pris på, at arkitekterne kender til området fra andet end tegninger og fotografier, når de skal i gang med at tegne det nye Brøndby Strand. Det giver en ekstra tryghed”

 

Læs mere om HP4

FAKTA – ETAPE 1 AF HP4
PROJEKT: Renovering af fem højhuse, udearealer, fælessområder og parkeringskældre
TEAM: JJW Arkitekter (Totalrådgiver) med Danakon rådgivende ingeniører, Torkil Laursen rådgivende ingeniører, Dansk Energi Management & Esbensen og Teknologisk Institut som underrådgivere.
BYGHERRER: Brøndby Almennyttige Boligselskab (BAB), afd. Rheumpark, Postfunktionærernes Andels-Boligforening (PAB), afd. 8 og Tranemosegaard, afd. T13
BYGHERRERRÅDGIVER: SBS Rådgivning

 

31/03/16

Henter Billede