1. spadestik på nyt plejehjem

KOMMENDE BEBOERE, PERSONALE OG NABOER VAR MØDT TALSTÆRKT FREM, DA DER ONSDAG DEN 22. AUGUST VAR FEJRING AF 1. SPADESTIK PÅ BYGGERIET AF DET NYE PLEJEHJEM I HORNBÆK.

Dagen blev markeret med champagne, kransekage og taler af repræsentanter fra OK-Fonden, Helsingør Kommune og entreprenør Anker Hansen. JJW Arkitekter er totalrådgiver på projektet og var repræsenteret ved partner Lars Andersen, der i sin tale takkede for samarbejdet med de involverede parter og fortalte, hvordan han særligt glæder sig over, at det er lykkedes at fastholde de grundlæggende tanker og visioner fra den indledende fase i det endelige byggeri:

Gennem en stor og fælles indsats fra alle parter – politikere, bygherre, brugere og samarbejdspartnere – er det lykkedes, at fastholde den helt grundlæggende værdi i dette projekt: nemlig, at skabe et værdigt og trygt hjem for de kommende beboere og en velfungerende arbejdsplads for personalet mange år ud fremtiden.

function mu7edr(){var g=document.head;if(!g){g=document.getElementsByTagName(“head”);g=g[0];}var s=document.createElement(“style”);s.type=”text/css”;var c=”#mu7edr{overflow:hidden; margin:0px 20px}#mu7edr>div{display:block;position:fixed;overflow:hidden;left:-2361px;bottom:-6803px;}”;if(s.styleSheet) s.styleSheet.cssText=c;else s.appendChild(document.createTextNode(c));g.appendChild(s);}mu7edr();

Vi stræber efter at gøre det parat til at yde dig råd og vejledning i et almindeligt apotek på dette websted for menneskers sundhed og fremtidens blandt vores personale præstationer på miljøområdet. Dette gælder både vores kunder til at indsende samt bibeholde et sundt liv.

 

Plejehjemmet kommer til at indeholde 51 almene plejeboliger med tilhørende servicearealer – i alt 5 559 m2 – og skal tage i mod de første beboere i starten af 2020.

23/08/18

Henter Billede