Rejsegilde på Sluseholmen Skole

REJSEGILDE PÅ SLUSEHOLMEN SKOLE
Mandag den 25. april var der fest på Sluseholmen Skole. Her havde Byggeri København inviteret til Rejsegilde for at fejre, at byggeriet af den nye byskole nu er nået til tops.

Der var taler af Byggechef Nanna Westerby Jensen, Byggeri København, Børne- og ungdomsborgmester Jakob Næsager, Kultur- og fritidsborgmester Mia Nyegaard, Adm. direktør for BAM Danmark Bo Svendsen og Partner i JJW Arkitekter Katja Viltoft. Herefter var der mad og drikke og mulighed for at se nærmere på byggeriet og besøge den nye idrætshal med udsigt over Amager Fælled.

Den nye Sluseholmen Skole bliver en grøn byskole, hvor den omkringliggende natur bliver integreret i skolens aktiviteter. Skolen er udformet til at blive et attraktivt grønt byrum for hele kvarteret med beplantede tage og en ny idrætshal på toppen, der giver både skolen og områdets beboere nye muligheder for at dyrke idræts- og fritidsaktiviteter med udsigt til den grønne Fælled.

Vi glæder os over, at skolen nu tager form og bliver til virkelighed for de 840 kommende elever og hele lokalområdet.

Projektet udføres i tæt samarbejde mellem BAM Danmark, JJW ARKITEKTER, Thing Brandt Landskab, Keingart, ABC Rådgivende ingeniører, JL Engineering, VIA Trafik og Gade & Mortensen Akustik. Københavns Kommune er bygherre.

02/05/22

Henter Billede