2 x DGNB – BUILDING GREEN + KADK

28. og 29. oktober løber årets udgave af Building Green af stablen i Forum. To dage med masser af inspiration til byggeriets grønne omstilling.

SOCIAL BÆREDYGTIGHED
Som en del af Building Green afholder Green Building Council torsdag mellem 10.45 og 11.45 en workshop om social bæredygtighed.

Jørn Kiesslinger, faglig leder af bæredygtighed hos JJW Arkitekter, diskuterer sammen med studerende fra KADK betydningen af social bæredygtighed i arkitektur. Fokus er på DGNB-kriterierne.

Emnerne på workshoppen bliver illustreret i tegninger af arkitekten Lise Grastrup. Efter workshoppen udstilles tegningerne på Green Building Councils stand.

Se hele programmet for Building Greens hjemmeside

GÆSTEFORELÆSNING PÅ KADK
Torsdag eftermiddag er Jørn Kiesslinger gæsteforelæser på Det Kongelige Danske Kunstakademis Skoler for Arkitektur, Design og Konservering (KADK). Han fortæller om bæredygtighed og praktiske erfaringer med DGNB udefra et arkitektperspektiv.

Arrangør er Green Building Council, der sidste år modtog Rockwoolprisen. Beløbet er øremærket til at undervise landets ingeniør-, arkitekt- og bygningskonstruktør-
studerende i bæredygtighed og DGNB.

Læs mere om Green Building Council

26/10/15

Henter Billede