2 X REJSEGILDE I BRØNDBY

2 X REJSEGILDE I BRØNDBY
Fredag d. 4. juni var der rejsegilde på udvidelsen af Børnehuset Hvidtjørnen i Brøndby.
Solen skinnede og pladsen var fyldt med glade mennesker og søde børn, der spændte, fik det første kig på de nye rammer. Stemningen var i top, og der var ros til hele holdet fra institutionens leder.

Ugen før var der rejsegilde på udvidelsen af Børnehuset Glentebo, som ligger lige ved siden af Hvidtjørnen. Også her var der god stemning og glæde over at se byggeriet tage form!

Da de to Børnehuse ligger ved siden af hinanden med tilstødende udearealer, udføres udvidelserne som ét samlet projekt.

Børnehuset Glentebo udvides med en ny fløj, som skal huse faciliteterne til en ny børnegruppe. Børnehuset Hvidtjørnen udvides ligeledes til at huse en ny børnegruppe ved at etablere en ny tagetage på en eksisterende fløj. I tilknytning til udvidelserne foretages landskabsmæssig bearbejdning af udvalgte udearealer for at skabe udvidede opholds- og legerum for børnene.

JJW ARKITEKTER har som bygherrerådgiver udviklet en samlet strategi for dagtilbudsområdet i Brøndbyøster med henblik på en udvidelse af kapaciteten på området, blandt andet som følge af udviklingen af den nye bydel ’Kirkebjerg’, der omfatter ca. 2.000 nye boliger. I forlængelse heraf yder JJW bygherrerådgivning og gennemgående rådgivning/totalrådgivning på en række dagtilbudsprojekter, herunder Børnehuset Tranehaven, Børnehusene Glentebo og Hvidtjørnen, det fælles dagplejehus Tranemosegaard samt Børnehuset Kirkebjerg.

08/06/21

Henter Billede