2 NOMINERINGER TIL RENOVERPRISEN

Fælledgården og Nørrebro Teater er nominerede til Renoverprisen 2015.

Renoveringen og fremtidssikringen af Fælledgården er båret af en helhedstanke om social, økonomisk, og energimæssig bæredygtighed. Projektet er realiseret ud fra en skræddersyet passivhusstrategi og i henhold til lavenergiklasse 2020. Læs mere om nomineringen af Fælledgården her.

Nørrebro Teater havde et ønske om at samle personalet, at skabe en større synlighed både internt og eksternt, samt at give publikum en mulighed for at kigge ind i ’maskinrummet’. Et stramt budget, behovet for et godt arbejdsmiljø samt en bedre udnyttelse at teatrets eksisterende kvadratmetre var udgangspunktet for byggeprogrammet for transformationen af Nørrebro Teater. Læs mere om nomineringen af Nørrebro Teater her.

JJW ARKITEKTER OG RENOVERING
Bæredygtig renovering af den eksisterende bygningsmasse bliver et af byggebranchens fokusområder i de kommende år.

Hos JJW Arkitekter arbejder vi løbende på renoveringsopgaver – fra indretning af arbejdspladser til nogle af landets største renoveringsprojekter i den almene boligsektor.

Vi har blandt andet renoveret arbejdspladser for Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen og Søfartsstyrelsen.

Aktuelt er vi totalrådgivere på renoveringsprojekter som Søndermarken, Vibo afdeling 140, samt på Stadionkvarteret i Glostrup, der med et samlet budget på 1,2 milliarder og 1.233 almene boliger er et af landets største renoveringsprojekter.

22. april holder Ole Hornbek, partner og leder af BY & Bolig, oplæg om Stadionkvarteret på Byens Ejendoms konference ”Almene boliger for 40 milliarder i København – nyeste udvikling”.

27/02/15

Henter Billede