210 NYE DGNB GULD BOLIGER PÅ VEJ

210 NYE DGNB GULD BOLIGER PÅ VEJ I RINGSTED
Vi bygger 210 nye boliger i Ringsted, og tirsdag den 14. september markerede vi det første spadestik på 1. etape af det store boligprojekt Kasernebyen.

Interesserede beboere, politikere, bygherre, rådgivere og entreprenører var mødt op for at markere en god start på byggeriet, hvor Borgmester Henrik Hvidesten tog det allerførste skrab med gravkoen.

Grunden er en del af det gamle kaserneområde og ligger i direkte forlængelse af de smukke historiske kasernebygninger, der i dag bl.a. huser private boliger, kommunens musik- og kulturskole og iværksættermiljøet ’Den Kreative Matrikel’.

Sammen med vores gode samarbejdspartnere har vi tegnet en attraktiv boligbebyggelse, ideelt til familier og unge, der gerne vil bo bynært i egen bolig nær det historiske Ringsted. Bebyggelsen er skabt med et grønt og luftigt præg, med generøse og sociale uderum, hvor der både er plads til privatliv og fællesskab.

De nye boliger skal certificeres til DGNB Guld.

Tak for godt samarbejde til Ringsted Kommune, Maycon, Vognsen & co. samt vores gode rådgiverkolleger fra Svendborg Architects, Rønslev Ingeniører og MOE.

Vi glæder os til det videre samarbejde, og at byggeriet nu kommer op af jorden!

17/09/21

Henter Billede