NINA KOVSTED BLIVER ADMINISTRERENDE DIREKTØR

Efter 16 måneder som tegnestuechef tiltræder Nina Kovsted stillingen som administrerende direktør hos JJW Arkitekter A/S. Udnævnelsen er seneste led i en planlagt organisationsændring, der skal videreudvikle og fremtidssikre JJW Arkitekter som en af Danmarks førende arkitektvirksomheder.

Ole Hornbek, partner og kreativ direktør, fortæller

Efter blot 16 måneder er vi blevet mere end bekræftede i, at vi valgte helt rigtigt, da vi ansatte Nina Kovsted. Vi har nydt godt af hendes smittende engagement og faglige kvalifikationer, der blandt andet har betydet, at vi i løbet af den korte periode har optimeret vores økonomiske og administrative arbejdsgange. Nina har derudover styrket og videreført vores fokus på samspillet mellem faglighed, økonomi og arbejdsglæde, der er de tre bundlinjer, vi driver vores virksomhed ud fra. Jeg ser frem til at forsætte vores fælles rejse med Nina som administrerende direktør.

 

Nina Kovsted supplerer:

Partnerne og jeg har gennem de sidste 16 måneder etableret et tillidsfuldt og konstruktivt samarbejde. Vi har, med respekt for det værdisæt JJW Arkitekter er grundlagt på, arbejdet intensivt på at styrke forretningen og professionalisere organisationen. Arbejdet har båret frugt, og JJW Arkitekter står overfor en vækstperiode, som vi på alle måder er godt rustet til. Med afsæt i vores 5-årige forretningsplan, er vi med den nye organisering klar til målrettet og fokuseret at udnytte vores forskellige kompetencer optimalt og effektivt. Vi har et stærkt hold – af såvel dygtige ledere som medarbejdere – og er klar til at levere gode resultater på alle tre bundlinjer, både nu og i fremtiden – i både Danmark og Sverige. Jeg glæder mig meget til at fortsætte arbejdet hos JJW Arkitekter – en virksomhed jeg i den grad er stolt af at stå i spidsen for.

 

JJW Arkitekters øverste ledelse består af Nina Kovsted, administrerende direktør, Katja Viltoft, partner og kreativ direktør, Ole Hornbek, partner og kreativ direktør samt Anders Holst Jensen, stiftende partner.


KORT OM NINA KOVSTED
Nina Kovsted er uddannet arkitekt fra Kunstakademiets Arkitektskole i 2002. Hun kom til JJW Arkitekter som tegnestuechef ved årsskiftet 2016 fra en stilling som Ejendomschef i Hvidovre Kommune. Inden da arbejdede hun i en årrække som projektleder i Freja Ejendomme og har derudover arbejdet på rådgiversiden hos Holgaard Arkitekter og i AI Gruppen. Nina Kovsted har udover sin arkitektbaggrund efteruddannelse i ledelse og er certificeret DGNB-konsulent.


KORT OM JJW ARKITEKTER

JJW Arkitekter A/S er med over 80 ansatte en af landets største tegnestuer og er organiseret i 3 afdelinger: By & Bolig, Erhverv & Sundhed og Læring & Kultur. JJW Arkitekter er en bredt funderet tegnestue og beskæftiger hovedsageligt arkitekter, konstruktører, landskabsarkitekter og rumdesignere. Udover de grundlæggende fagkompetencer besidder medarbejderne en række specialkompetencer inden for IKT og digitale projekteringsmetoder, DGNB, passivhus, beboersamarbejde, procesledelse og tilgængelighed mm.  Bæredygtighed er et af tegnestuens fokusområder og en naturlig del af alle projekter. JJW Værkstedet, tegnestuens hovedkontor som de selv har tegnet, har som et af landets første eksisterende kontorbyggerier opnået en DGNB-guld certificering. December åbnede tegnestuen kontor i Sverige og er i gang med deres første svenske boligopgave på 20.000 m2.

 

27/04/17

Henter Billede