Bedre sammenhæng mellem vision og projekt

JJW ARKITEKTER VIL SIKRE BEDRE SAMMENHÆNG MELLEM VISION OG FÆRDIGT PROJEKT

JJW Arkitekter ansætter Erik Skytte som Senior Bygherrerådgiver og styrker tegnestuens bygherrerådgivning. Det skal give bedre projekter og sikre at bygherrers visioner og ambitioner fastholdes gennem hele processen uden at gå på kompromis med hverken arkitektonisk kvalitet, tid eller økonomi.

Partner og kreativ direktør hos JJW Arkitekter Ole Hornbek byder Erik velkommen og glæder sig over muligheden for at kunne tilbyde private og offentlige bygherrer fuld bygherrerådgivning med et arkitektfagligt udgangspunkt:

JJW Arkitekter har planlagt, tegnet og opført byggeri i mere end 30 år. Vi ved, hvordan man bygger og kender om nogen til vigtigheden af at få fastlagt de rigtige rammer tidligt i processen. Med Erik som en del af rådgivningsholdet kan vi nu tilbyde grundig rådgivning i alle de valg en bygherre står overfor i en byggeproces – også når det kommer til f.eks. udbudsstrategier, udbudsforretninger og kontraktstyring. Steder hvor vi af erfaring ellers ved, at bygherres visioner og ønsker uden det rette fokus hurtigt kan fortabe sig i paragraffer og teknikaliteter. Derfor ser vi et stort potentiale i at forene juridisk og arkitektfaglig viden i en tæt organisation, der sikrer sammenhæng mellem vision og færdigt projekt. Det øger kvaliteten og giver tilfredse brugere og bygherrer.

 

Erik Skytte er akademiingeniør, HD og har tidligere stået i spidsen for udvikling af bygherrerådgivning hos danske arkitektvirksomheder. Han ser frem til at sætte sine kompetencer inden for den tidlige rådgivning i spil og være med til at hjælpe bygherrer med at definere de rigtige projektrammer tidligt i processen og sikre at deres ambitionerne bliver fulgt til dørs helt frem til ibrugtagning:

Jeg glæder mig til at komme i gang. Jeg bidrager med mere end 20 års erfaring med bygherrerådgivning inden for bl.a. udbud og aftaleforhold. Bygherrerådgivning kan bare ikke isoleres til juridisk rådgivning, men må kombineres med arkitektfaglig viden om det at bygge og de konsekvenser et hvert tidligt valg medfører. Derfor glæder jeg mig til at blive en del af et bygherrerådgivningshold hos JJW Arkitekter, hvor vi kan forene kompetencer og sikre at bygherres ambitioner bliver ført ud i livet.

 

Erik Skytte er tiltrådt stillingen som Senior bygherrerådgiver hos JJW Arkitekter pr. 02.03.2020.

Læs mere om bygherrerådgivning hos JJW Arkitekter her

FAKTA ERIK SKYTTE:
Erik Skytte er akademiingeniør og er desuden uddannet i HD-organisation med speciale i projektledelse og organisationsudvikling. Erik har mere end 20 års erfaring indenfor gennemgående bygherrerådgivning. De sidste 12 år inden for arkitektbranchen, hvor han har været ansvarlig for bygherrerådgivning og haft ledelsesansvar på flere danske tegnestuer.

FOR YDERLIGERE OPLYSNINGER KONTAKT:
Ole Hornbek, Partner og Kreativ direktør, JJW Arkitekter
2443 9307, oh@jjw.dk

03/03/20

Henter Billede