Børsen Bæredygtig Case

Vi er stolte over at være en del af Børsen Bæredygtig Cases 2022!

Børsen Bæredygtig har udvalgt 50 danske virksomheder, der rykker ved den grønne omstilling med konkrete projekter. JJW er med på listen for vores systematiske arbejde med monitorering og formidling af tegnestuens CO2-aftryk.

JJW overvåger og deler løbende det realiserede energiforbrug opdelt på processer. Vi monitorerer madindkøb og madspild og har indgået i et udviklingsprojekt med DTU og FOODOP, hvor loT-vægte er blevet brugt til at monitorere, hvor stort madspildet er pr. dag og derigennem få tilpasset menuerne. Samtidig bliver affald sorteret i ni fraktioner, der hver måned bliver målt for at give et klart billede af CO2-aftrykket herfra. Derudover har vi løbende kampagner for at lede de ansatte mod en mere bæredygtig adfærd – selv i små detaljer, som at slukke lyset og tage firmacyklen til et møde.

Konkret har formidlingen af CO2-aftrykket givet os indsigt og overblik og været med til at motivere medarbejderne til at ændre adfærd og bidrage til at forbedre tegnestuens klimaaftryk.

Flere hundrede projekter har været indstillet og Børsen Bæredygtigs redaktion har i samarbejde med analysebureauet Wilke og et advisory board af bæredygtighedsprofiler fra erhvervslivet udvalgt de 50 cases.

Læs mere og bliv inspireret her.

15/06/22

Henter Billede