CAFÉ-MØDE / FREDERIKSBERG ERHVERV

Under overskriften ”Frederiksberg med passer og lineal” inviterer Frederiksberg Erhverv onsdag d. 3. februar til café-møde hos JJW Arkitekter.

“Trafikforhold, byrum og forbindelseskorridorer. Hvordan skal stregerne tegnes, hvis Frederiksberg skal forblive fremkommelig for både gående, cyklende og kørende borgere, samtidig med at den inviterer turister, gæster og borgere til at tage ophold i både små og store bymæssige oaser”.

Det er emnerne, der vendes på Finsensvej 78 mellem 18.30 og 21.30, hvor de to kommunalpolitikere Michael Vindfeldt (S) og Balder Mørk Andersen (SF) indleder mødet med hver deres korte oplæg. Derefter er ordet frit.

Mere info og tilmelding på Frederiksberg Erhvervs hjemmeside

Under mødet fortæller Christian Jensen, formand for Frederiksberg Erhverv, om foreningens oplæg til fremme af turismeindsatsen på Frederiksberg. Han fortæller om baggrunden for at holde mødet hos JJW Arkitekter:

Rammerne i JJW Arkitekters meget spændende lokaler er de helt rette til et møde, hvor vi drøfter udformningen af vores by og muligheden for ind imellem at sprænge rammerne

 

Læs artiklen ”Form fremtidens Frederiksberg” fra Frederiksberg Lokalavisen

01/02/16

Henter Billede