Fornyet fokus på forretningsudvikling og vækst

FORNYET FOKUS PÅ FORRETNINGSUDVIKLING OG VÆKST – BECH-BRUUNS CEO BLIVER FORMAND FOR JJW ARKITEKTERS ADVISORY BOARD.

JJW ARKITEKTERs bestyrelse har tilknyttet Christian Ejvin Andersen som formand for virksomhedens Advisory Board. Christian Ejvin Andersen er CEO hos Advokatfirmaet Bech-Bruun, uddannet cand.polit og har en lang karriere som topleder fra rådgiverbranchen.

“Jeg har stor lyst til at lære JJW ARKITEKTER og ledelsen at kende og at være med til at udvikle forretningen fremover. Jeg er i udpræget grad drevet af at finde muligheder for vækst i rådgivningsbranchen, som er præget af brancheglidning, konsolideringer, internationalisering og digitalisering. Det bliver spændende at finde den rigtige vej frem for JJW i samarbejde med virksomhedens ledelse.”, udtaler Christian Ejvin Andersen.

Christian Ejvin Andersen skal, sammen med JJW ARKITEKTERs bestyrelse, udvikle virksomhedens strategi og den stærke kultur og fokus på langtidsholdbar arkitektur og ordentlighed, der præger både virksomhedens projekter og drift. Partnerne David Ploug, Katja Viltoft og Lars Andersen udgør virksomhedens bestyrelse. Bestyrelsesformand og partner Lars Andersen siger:

“Vi har i Christian fundet en ambitiøs, strategisk og kommerciel topprofil, der kan bistå os i vores ambitioner med at udvikle forretningen og skabe det bedste organisatoriske setup til at understøtte os på vækstrejsen. Vi glæder os rigtig meget til samarbejdet og til at blive udfordret og gøre brug af Christians mange kompetencer.”

Øverst fra venstre: Partner og bestyrelsesmedlem Katja Viltoft, partner og bestyrelsesmedlem David Ploug og Advisory Board formand Christian Ejvin Andersen. Nederst fra venstre: Partner og bestyrelsesformand Lars Andersen og Administrerende direktør Mette Seiding.

10/05/23

Henter Billede