Gravøl, gas og visionskastende arkitekter

Arkitekt og arkitekturbloggeren Rasmus Brønnum – der ligesom vores egen Sara blogger på www.arkfo.dk – har ligeledes skrevet et indlæg om Valby Gassilo.

Rasmus fokuserer bl.a. på at “at svare på noget man ikke er blevet bedt om” som JJW har gjort med udviklingsprojektet Valby Gassilo.

Uddrag af indlægget:

Grønne visioner kunne ikke redde Valby gassilo

“Opmærksomheden på den gamle gassilo’s muligheder blev løbet igang allerede i foråret 2009 hvor arkitektfirmaet JJW gik i medierne med et, på sin vis, uopfordret skitseprojekt om at transformere Valby’s gassilo til et nyt grønt vækstcenter – et vartegn for området, byen og Danmark. Og det var på mange måder ganske smukt at det for en gangs skyld ikke var investorer der havde lugtet muligheden for et godt afkast, men istedet et team af driftige arkitekter [JJW], mediekyndige rådgivere [Rekommanderet] og en daværende lokalpolitiker [Ida Auken]. De havde en fælles vision og den gik de så ud og fortalte omverden i et forsøg på at skabe opbakning til ideen. Desværre uden held. Du kan læse mere om hele den historie på projektets egen blog – ValbyGassilo.dk

Læs hele Rasmus´ indlæg HER.

10/09/12

Tilknyttet Valby Gassilo

Henter Billede