INDRETNING AF FREMTIDENS KONTOR

4. og 5. april inviterer Norhcon på studietur og til debat om kontorindretning, arkitektur, bæredygtighed, organisationsforandringer og fremtidens arbejdsmarked. Det sker på ”Konference om indretning af fremtidens kontor”, der i løbet af to dage fokuserer på, hvordan man bedst planlægger fremtidens arbejdsplads.

Første dag er der studieture til nye og ombyggede domiciler, mens anden dag er konferencedag om Fremtidens Kontor. Oplægsholderne er fagpersoner, der dagligt arbejder med at skabe de bedste rammer for vores arbejdsliv. Fra JJW Arkitekter deltager Katja Viltoft, partner og kreativ direktør, og Janne Raahauge Dyhr, rumdesigner.

STUDIEBESØG TIL SØFARTSSTYRELSEN
4. april viser Janne Raahauge Dyhr rundt i Søfartsstyrelsens kontorer, som JJW Arkitekter har indrettet. Kontorerne ligger i Henkels gamle administrationsbygninger og er indrettet med guldaldermalerier, modelskibe, bøjer mv. De forskellige maritime effekter er således blevet en integreret del af indretningen og kommunikerer styrelsens arbejdsområder.

GOD AKUSTIK I KONTORMILJØET
5. april holder Katja Viltoft oplæg akustikregulering i storrumskontorer. Støj har vist sig at være en af de største udfordringer i åbne kontorlandskaber og er et indsatsområde i forhold til akustikregulering, regler for adfærd og indretning. Det kan lade sig gøre at skabe kontorer, hvor mange sidder sammen uden forstyrrende støj, men det kræver at man fra starten fokuserer på akustikken.

Læs mere og tilmeld dig ”Konference om indretning af fremtidens kontor 2017” på Nohrcons hjemmeside.

 

 

29/03/17

Henter Billede