Indvielse af Hornbækhave

INDVIELSE AF HORNBÆKHAVE
Der var både flag og kroner ved den officiel indvielse af det nye plejehjem i Hornbæk.

Hendes Kongelige Højhed Prinsesse Benedikte indviede den 30. september OK Fondens nye plejehjem. Prinsessen er protektor for OK Fonden og klippede det røde bånd sammen med plejehjemmets ældste beboer. Herudover deltog også repræsentanter fra Helsingør Kommune og en hel flok lokale børn, der i dagens anledning havde taget kroner på.

Beboere og personale viste efter den officielle indvielse H. K. H. Prinsesse Benedikte rundt på plejehjemmet.

Hornbækhave rummer 51 plejeboliger med tilhørende servicearealer og fællesområder med aktivitetscenter, trænings- og wellness-afdeling, hobbyrum og bibliotek mm.

Bebyggelsen danner en variation af skærmede rummeligheder – inde og ude – og tilbyder omsorgsfulde rammer i alle skalatrin. Der er er plads til både den enkelte og det store fællesskab, og der er plads til at beboerne i eget tempo og efter eget behov, kan vælge indgå i forskellige grader af fællesskaber.

JJW ARKITEKTER har været totalrådgiver på projektet og har stået for udformning af arkitektur, landskab og indretning. Danakon har været ansvarlig for ingeniørydelser og hovedentreprisen er udført af Anker Hansen/Byggeselskabet Paulsen.

Stor tak for samarbejdet og tillykke til bygherre OK Fonden og Helsingør Kommune!

04/10/22

Henter Billede