Indvielse af Tandplejeklinikken

INDVIELSE AF TANDPLEJEKLINIKKEN
Fredag d. 13. august var der indvielse af Tandplejeklinikken i Hillerød. Det nye tandklinikhus samler tandplejefaglige kompetencer, viden og ressourcer fra hele Hillerød Kommune i ét hus, der understøtter samarbejde og kommunikation mellem de forskellige specialer.

Borgmester Kirsten Jensen deltog ved det flotte arrangement, og der var mange rosende ord til huset og de involverede parter undervejs fra de glade brugere, der gav udtryk for at trives med sammenlægningen.

Den nye Tandplejeklinik er både inde og ude udformet med blik for det det hele handler om: tænder. Bygningen er udformet som en kindtand – hvid og glat, næsten lige så bred som den er høj og dyb og med små fremspring og kendetegn, som enhver tand har.

Inde i bygningen er alt centreret omkring ”nerven” – et stort fællesrum med reception og venteareal, der forbinder alle tre etager og skaber forbindelse mellem husets medarbejdere og brugere. Det store fællesrum har et stort ovenlys og vægge, der er beklædt med trælameller, så tandplejeklinikken er et venligt, varmt og inviterende sted for både børn og ansatte.

Tandplejeklinikken tilbyder behandling til Hillerød Kommunes 12.000 børn og unge samt borgere i omsorgs- og specialtandplejen.

JJW ARKITEKTER er totalrådgiver og har slået stregerne til den nye tandplejeklinik, der efter tidlig involvering og samprojektering med entreprenør Adserballe & Knudsen er opført i totalentreprise. Norconsult er ingeniørrådgiver.

Stort tillykke med det nye hus til Hillerød Kommune og alle klinikkens brugere og ansatte.

19/08/21

Henter Billede