invitation til dobbeltforedrag 28.03.2012

Kom og vær med til endnu en interessant eftermiddag hos JJW – 28.03.12 kl.15-17
Med dobbeltforedraget om ÆSTETIK og BÆREDYGTIGHED sætter vi igen hos JJW fokus på verden omkring os.
Er æstetik og økologi hinandens modsætninger eller nærmere hinandens logik? Kan noget så forgængeligt som mode være bæredygtig?
Morten Skriver, Billedkunstner med særlig interesse for grænseområdet mellem kunst, videnskab og religion og forfatter til bogen “Skønhedens befrielse- Forslag til en økologisk æstetik”.
Morten Skrivers bog er fuld af spændende indfaldsvinkler, tankevækkende oplysninger og eksempler, svimlende perspektiver og – ikke mindst – originale løsningsforslag. Han skriver:
“Da forurening og miljøproblemer for alvor blev et tema i den offentlige debat, følte jeg mig på en ejendommelig måde lettet. For mig gav det dyb mening, at de æstetiske ødelæggelser jeg så i mine omgivelser, måtte have videregående konsekvenser; at de så at sige var imod livet. Jeg fandt det betryggende at vide, at det der var grimt også var sygt.”
Wickie Meier,  Designer og Associate Professor ved Esmod Internationale Kunsthochschule in Berlin.
Wickie Meier kommer med sit bud på hvordan modens æstetiske og forgængelige grundvilkår kan forenes med en bæredygtig tankegang. Wickie Meier har gennem de sidste 20 år arbejdet med international innovation og designprojekter for både private , NGOer og offentlige instanser. Hendes særlige designfokus er bæredygtige processer og produkter.
Tilmelding: arkitekter@jjw.dk

23/03/12

Henter Billede