JJW Arkitekter skifter direktør

Der er en skiftedag på vej hos JJW, som siger farvel til administrerende direktør Nina Kovsted Helk. Efter tre år i direktørstolen skifter Nina jobbet som administrerende direktør ud, med jobbet som filantropidirektør hos Realdania.

Hos JJW ARKITEKTER A/S glæder man sig på Realdanias vegne og ønsker alt godt for Nina i det nye job.

Vi har været utroligt glade for Ninas indsats på tegnestuen, både som en stærk leder – og som en brobygger der har evnet at samle tegnestuens kræfter på tværs, og således at skabe balance mellem tegnestuens 3 bundlinjer – den sociale, den faglige og den økonomiske”, udtaler Ole Hornbek, partner og kreativ direktør.

Nina Kovsted Helk har stået i spidsen for Frederiksberg tegnestuen siden januar 2016.

JJW oplyser, at der bliver tale om et glidende skifte, så Nina Kovsted Helk får mulighed for gradvist at overlevere ansvaret til afløseren, som allerede er fundet.

Jeg har været utrolig stolt over at stå i spidsen for JJW, der på mange måder er en fantastisk arkitektvirksomhed. Da jeg er så privilegeret at vide hvem min efterfølger er, ved jeg at jeg skal overlevere roret til en både meget professionel og meget kvalificeret direktør. Jeg kan derfor trygt glæde mig til mit nye job, og til at følge JJW´s fortsatte positive udvikling fra sidelinjen”, udtaler Nina Kovsted Helk.

Fratrædelsesdatoen er endnu ikke fastlagt.

27/09/18

Henter Billede