JJW @BUILDING GREEN

Primo november løber årets udgave af Building Green af stablen i Forum. JJW Arkitekter er stærkt repræsenteret med Ole Hornbek, kreativ direktør og leder af By og Bolig, Jørn Kiesslinger, DGNB-auditor og faglig leder af bæredygtighed samt Mauro Lucardi, arkitekt.

Se hele programmet for Building Green

2. november kl. 13:00
INTERVIEWSESSION – BÆREDYGTIGE MATERIALER – HVILKE UDFORDRINGER OG MULIGHEDER LIGGER DER I AT ARBEJDE BÆREDYGTIGT?
Ole Hornbek indtager sammen med Vandkunstens Søren Nielsen ‘Main Stage’ til en interviewsession om ”Bæredygtige materialer – hvilke udfordringer og muligheder ligger der i at arbejde bæredygtigt?” Interviewruden er faciliteret af Akademisk Arkitektforening og sætter fokus på, hvordan byggebranchen kan fremme brugen af bæredygtige byggematerialer. Det kræver samarbejde på tværs af sektorer og nogle modige foregangspersoner, der tør vise vejen, hedder det blandt andet i oplægget.

 

2. november kl. 15.15
VIP DISCUSSION – SOCIAL BÆREDYGTIGHED
Jørn Kiesslinger er med i panelet når InnoBYG afholder VIP discussion om social bæredygtighed. Diskussionen faciliteres af Niels Bjørn, Urbanist, Ph.d. og formand for Tænketanken URBAN, der er en ivrig debattør, som er specialiseret i, hvordan det fysiske miljø påvirker menneskers adfærd. Formen er korte oplæg efterfulgt af debat, hvor publikum også har mulighed for at byde ind med spørgsmål.

Jørn Kiesslinger er også en del af VIP-gruppen til Building Green Connections, der giver mulighed for at booke forretningsmøder med en række bæredygtighedsprofiler fra den dansk byggebranche.

Læs mere om Building Green Connections

 

3. november kl. 9.15
VIP DISCUSSION – DESIGN FOR DISASSEMBLY
Mauro Lucardi er med i panelet til VIP discussion om ”Design for Disassembly”, der sætter gang i debatten om fremtidens bæredygtige design, der kan adskilles og genbruges. Oplægsholderne stiller – med en blanding af oplæg om strategier, projektresultater og udfordringer – skarpt på praktikken, løsningerne og næste skridt for ”Design til adskillelse”.

“Design for Disassembly” er arrangeret af InnoBYG.

 

 

19/10/16

Henter Billede