JJW FÅR VIRKSOMHEDSSPRIS

JJW Arkitekter får Frederiksberg Kommunes Virksomhedspris 2016.

Virksomhedsprisen uddeles til virksomheder, der har gjort sig særligt bemærket og bedømmelseskriterierne er blandt andet fremtoning, markedsføring, kvaliteten af virksomhedens ydelser, økonomi, miljøhensyn og sociale ansvar. Prisen blev uddelt 29. november på kommunens Erhvervskonference.

FINE REPRÆSENTANTER FOR FREDERIKSBERG
JJW Arkitekter modtager årets Virksomhedspris, mens Butiksprisen går til Bartof Café og Bartof Station

Frederiksbergs borgmester, Jørgen Glenthøj (C), motiverer de to priser med blandt andet

Igen i år har vi fine repræsentanter for det frederiksbergske erhvervsliv, så det har været meget svært at vælge de endelige to vindere. Bartof Café og Bartof Station løb med prisen på grund af den helt unikke atmosfære, der tiltrækker masser af gæster til byen. Cafeen kombinerer det musiske og det kreative og er et stort aktiv for Frederiksberg. At JJW Arkitekter vandt, skyldes virksomhedens fremgang gennem de seneste år og dens fokus på bæredygtighed

 

I anledning af Virksomhedsprisen har Frederiksberg Kommune lavet en præsentationsvideo

Læs mere om Virksomhedsprisen på Frederiksberg Kommunes hjemmeside 

Katja Viltoft og Ole Hornbek, kreative direktører hos JJW Arkitekter, modtog prisen på virksomhedens vegne, og i takketalen sagde Katja Viltoft blandt andet

Hos JJW Arkitekter er vi glade for at få denne anerkendelse for vores arbejde, i år gennem 30 år med at lave arkitektur, bygge huse… med at få de hverdagsbygninger vi alle sammen færdes i, skoler, kontorer, boliger til at være helt særlige… ved at særliggøre det almindelige. Vi tror på at man kan være drevet af passion for at gøre verden til et smukkere og bedre sted at være, at man ved at stille frække spørgsmål kan vække ideer og engagement … og at man samtidig kan være en professionel og veldrevet virksomhed. Hos JJW Arkitekter er det ikke modsætninger, men en nødvendighed. Og vi tager denne pris som et udtryk for at Frederiksberg har opdaget begge disse sider… de passionerede og engagerede mennesker, og den professionelle og veldrevne virksomhed. Vi er meget glade og vil gerne sige Frederiksberg tak.

 

FREDERIKSBERG ERHVERVSPRIS
Kommunen har uddelt Erhvervspriser siden 2000. Virksomhedsprisen og Butiksprisen uddeles på den årligt tilbagekommende Erhvervskonference.

 

30/11/16

Henter Billede