JJW på Festival for Verdensmålene

Den står i genbrugens tegn, når JJW Arkitekter deltager på Festival for Verdensmålene den 13.-14. september på Solbjerg Plads på Frederiksberg.

Festivalen sætter fokus på viden, handling og det lokale engagement, der er med til at fremme bæredygtighed og arbejdet med Verdensmålene på tværs af organisationer og sektorer. På festivalen kan du gennem forskellige workshops, aktiviteter, debatter og samtaler blive klogere på bæredygtighed og de 17 Verdensmål – og ikke mindst blive inspireret til, hvordan du selv kan gøre en positiv forskel.

Vi har givet tegnestuens dygtige studerende frie tøjler til at undersøge, hvordan vi i byggebranchen kan bidrage til en mere bæredygtig fremtid ved at genbruge værdifulde ressourcer fra byggeriet. Gennem de sidste uger, har de derfor indsamlet restmaterialer fra genbrugsstationer og byggepladser, som er blevet omdannet til en pavillon til festivalen.

JJW Arkitekter er en tegnestue, der har særligt fokus på social bæredygtighed og bygningens æstetiske og konstruktive levetid. Med pavillonen ‘Omfavn’ undersøges det, hvordan vi kan skabe tryghed og tilgængelighed i det offentlige rum. ‘Omfavn’ er bygget af genbrugsmaterialer og rester fra byggepladser, og er et signal til byggebranchen og den almene borger om at turde omfavne alternative byggemetoder for at reducere spild af ressourcer

 

Vi håber, at I alle vil kigge forbi til en snak om, hvordan vi fremadrettet bedst udnytter vores tilgængelige ressourcer!

Festival for Verdensmålene arrangeres af Sustainable Now i samarbejde med Frederiksberg Kommune, Copenhagen Business School og Student & Innovation House. Mere end 50 virksomheder, foreninger, institutioner og ildsjæle deltager og festivalpladsen er åben for alle både fredag og lørdag – der er fri entré.

Meget mere om festivalen og det spændende program her

 

12/09/19

Henter Billede