JJW SØGER LANDSKABSARKITEKT

SKITSERENDE OG PROJEKTERENDE LANDSKABSARKITEKT

Visionær landskabsarkitekt med +10-15 års erfaring indenfor skitsering og projektering.

Vi søger en dygtig landskabsarkitekt med minimum 10 års skitserings- og projekterings erfaring til at indgå i vores team af landskabsarkitekter på tegnestuen.

JJW ARKITEKTER
Hos JJW ARKITEKTER arbejder vi i vores rådgivning og projekter, med udgangspunkt i ønsket om at ‘særliggøre det almindelige’. Vi tager samfundsmæssigt ansvar og skaber skræddersyede rum, udearealer, bebyggelser og bygninger, til almindelige menneskers hverdag – vi gør hverdagsrum til noget særligt.

Der er ingen tvivl om, at vi som virksomhed sætter størst aftryk via vores projekter, men vi ønsker også at drive virksomhed med et ansvarligt udgangspunkt. Det gælder ledelsesbeslutninger, måden virksomhedens medarbejdere ledes på, hvem vi handler med, hvordan vi bor, og alle de måder vi interagerer med verden på.

Hos os handler arkitektur ikke om en bestemt stil, men snarere om det vi kalder arkitektonisk adfærd.

JOBBET
Vi søger en dygtig og engageret landskabsarkitekt, som kan udvikle og fastholde ideerne i vores projekter, og varetage landskabsprojekteringen fra skitsering til udbudsmateriale og gerne fagtilsyn i udførelsesfasen.

Biodiversitet, klimatilpasning og certificeringer er del af tegnestuens grønne profil, hvorfor kompetencer indenfor dette område også prioriteres højt. Derfor ønsker vi os en kollega med et godt plantekendskab.

Vores arbejde med landskab knytter sig især til tegnestuens øvrige opgaver, der falder indenfor områderne: boligbyggeri, renoveringer og nybyggeri i den almene boligsektor, børneinstitutioner og skoler, samt plejeboliger- og erhvervsbyggeri.

Vi forventer at du uden vanskeligheder arbejder med AutoCAD med LAND, gerne Revit, Adobe- samt med Office pakken.

Vi tror på glade medarbejdere, hvorfor vi søger en fagligt velfunderet og selvudviklende person, der har lyst til at deltage som holdspiller på JJW Værkstedet.

Du kan læse mere om os og vores projekter på hjemmesiden.

Eventuelle spørgsmål besvares af Partner, David Ploug 5051 9169

Ansøgningsfrist den 15.07.2024. Samtaler afholdes løbende.

Tiltrædelse – snarest muligt.

Ansøgning indeholdende cv samt relevante bilag uploades på vores ansøgningsportal:

SØG HER

28/05/24

Henter Billede