JJW SØGER PRAKTIKANTER

Til forårssemestret 2018 søger vi arkitekt-, bygningskonstruktør- og/eller ingeniørstuderendepraktikanter.

Som praktikant hos JJW Arkitekter bidrager du til vores projekter i konkurrence-, projekterings- og/eller udførelsesfaserne. Dine konkrete opgaver afhænger af vores aktuelle projekter og kommer højst sandsynligt til at bestå af digitalt tegningsarbejde i Revit og SketchUp, modelbygning, grafisk arbejde, opmåling og registreringer.

Vi ønsker, at du under dit praktikophold hos JJW dygtiggør dig samtidig med at du bliver rustet til arbejdet i en arkitektvirksomhed. Derfor er det vigtigt for os, at du stifter bekendtskab med alle byggeriets faser og de forskellige værktøjer, vi bruger til at løse vores opgaver. Du vil bl.a. få mulighed for at deltage i relevante møder i projekterne, og du vil som minimum komme på byggepladsbesøg – i nogle tilfælde vil du i en periode kunne blive udstationeret sammen med vores projekteringshold på byggepladserne.

OM JJW ARKITEKTER
Hos JJW Arkitekter er vi cirka 90 tværfaglige medarbejdere, der ser frem til at få ny og værdifuld inspiration fra vores praktikanter.

Vi arbejder under mottoet ”Særliggørelsen af det almindelige” og er organiseret i tre afdelinger: By og Bolig, Læring og Kultur samt Erhverv og Sundhed. Vi fokuserer på vidensdeling og et fagligt stærkt arbejdsmiljø.

Vi arbejder ud fra tre bundlinjer: faglighed, økonomi og arbejdsglæde hvilket udstikker rammerne for vores daglige virke.

Klik rundt på vores hjemmeside for at blive klogere på, hvad vi laver.

ANSØGNING
Vi forventer, at du starter i løbet af det tidlige forår 2018 – den præcise dato kan vi tilpasse til dit studieforløb. Vi holder løbende samtaler, så send hurtigst muligt en motiveret ansøgning til arkitekter@jjw.dk.

Vi glæder os til at høre fra dig!

22/03/17

Henter Billede