JJW søger projekteringsledere

JJW ARKITEKTER søger erfarne projekteringsledere til almene boligprojekter, både renovering og nybyg.

JJW ARKITEKTER er en del af Byggepartnerskabet &os, som løser en stor og blandet portefølje af boligprojekter for KAB. I partnerskabet er vi lige nu ca 40 dedikerede arkitekter, konstruktører, ingeniører, landskabsarkitekter, entreprenører og andre professionelle, der fra vores fælles projektkontor på Havneholmen arbejder sammen med KAB om at skabe det tillidsbaserede samarbejde uden silotænkning.

Vi kan tilbyde arbejde på et Projektkontor med fokus på et inspirerende og uhøjtideligt arbejdsmiljø, en faglig, ambitiøs og veldreven arbejdsplads, hvor fællesskab og vidensdeling står som central drivkraft.

Vi søger en dynamisk og struktureret person, der er beslutningsdygtig og, som kan håndtere og gennemskue udfordringer og muligheder i projekterne. En projekteringsleder der kan sikre, at såvel økonomien, bygbarheden og de arkitektoniske ambitioner i projekterne indfries og overholdes.
En person der kan formidle samarbejdet mellem de engagerede rådgivere og påse, at de dele af projektet, som de enkelte rådgivere udfører, koordineres. Varetage ansvaret for løbende afrapportering til bygherre og håndtere ændringer i projektets økonomi, kvalitet eller tid samt indstille og koordinerer projektmateriale, rådgivernes projektopfølgning, KS-indsats samt tidsplaner.

Du vil blive en nøglemedarbejder i Byggepartnerskabet &os, der arbejder tæt sammen med den operationelle ledelse af Byggepartnerskabet. Du bliver leder af et eller flere projektteam med engagerede og dygtige medarbejdere fra partnerskabets rådgivervirksomheder, og skal indgå i et tæt samarbejde med projekternes udførelsesansvarlige entreprenør. Du skal være samarbejdsorienteret, have gode kommunikationsevner, kunne motivere, inspirere og skabe tryghed for såvel de interne som de eksterne projektdeltagere.

Vi forventer, at du har en baggrund som arkitekt eller konstruktør med minimum 3 års projekteringsledererfaring, og godt kendskab til rammevilkårene for Almene byggeprojekter.
Du har et godt overblik over, og et indgående kendskab til projekteringsleder ydelserne, til rammebetingelserne indenfor byggebranche – aftaleforhold, projekteringsmetodikker, digitale redskaber osv. og du kan omsætte din viden til konkrete løsninger i det enkelte projekt og, for det enkelte projektteam.

Har du spørgsmål om stillingens indhold, er du velkommen til at kontakte David Ploug på mail dap@jjw.dk eller på telefon 50 51 91 69.

Ansøgninger læses løbende og der afholdes løbende samtaler. Ansøgningsfristen er d. 15. februar 2020.

Ansøgning uploades via vores anøgningssystem her på hjemmesiden.

17/01/20

Henter Billede