JJW SØGER SAGSARKITEKT

JJW søger en erfaren sagsarkitekt, der kan udvikle og afslutte nogle af vores spændende projekter – i Danmark såvel som i Sverige.

JJW ARKITEKTER er en tegnestue i udvikling. Vi er pt. 80 dedikerede arkitekter og andre professionelle, der dagligt arbejder med, at skabe arkitektur i øjenhøjde, involverende processer og langsigtede bæredygtige løsninger – under overskriften ”Særliggørelse af det almindelige”.

Vi tilbyder arbejde på en tegnestue med fokus på et inspirerende og uhøjtideligt arbejdsmiljø, et fagligt ambitiøst og veldrevet værksted, hvor fællesskab og vidensdeling står som central drivkraft.

Vi søger en sagsarkitekt, der enten har erfaringer med Sverige eller har mod på at lære svenske rammer for projektudvikling og projektering. En sagsarkitekt, der kan sikre, at såvel økonomien, bygbarheden og de arkitektoniske ambitioner i projekterne indfries og overholdes under svenske rammer. En person, der kan indgå i et Dansk / Svensk team og medvirke til at JJWs værdier bliver implementeret i vores svenske projekter, formidle samarbejdet mellem de engagerede rådgivere og sikre, at de dele af projektet, som de enkelte rådgivere udfører, koordineres. Derudover skal vores kommende sagsarkitekt varetage ansvaret for løbende afrapportering til projekteringsleder og håndtere ændringer i projektets økonomi, kvalitet eller tid samt indstille og rådgivernes projektopfølgning, KS-indsats samt tidsplaner.

Du skal være samarbejdsorienteret, have gode kommunikationsevner, kunne motivere, inspirere og skabe tryghed for såvel de interne som de eksterne projektdeltagere. Din primære arbejdsplads bliver i København, og der vil være ugentlige møder og aktiviteter på vores nye kontor i Malmø.

Vi forventer, at du har en baggrund som arkitekt eller konstruktør med minimum 3 års sagsarkitekt / sagskonstruktør erfaring. Det betyder, at du har et godt overblik over, og et indgående kendskab til Svenske og danske rammer for projektering. Hvis du ikke kender Svenske forhold skal du være indstillet på at lære de svenske rammer for projektering. Vi forventer, at du kan omsætte din viden til konkrete løsninger i det enkelte projekt og for det enkelte projektteam.

SPØRGSMÅL OG ANSØGNING
Har du spørgsmål til stillingens indhold er du velkommen til at kontakte kreativ direktør Lars Lindeberg  på telefon 26577058.

Vi læser løbende ansøgninger og afholder ligeledes løbende samtaler. Ansøgningsfristen er d. 17 februar 2017.

Ansøgning mærkes ‘SAGSARKITEKT’ og sendes til job@jjw.dk

22/12/16

Henter Billede