JJW SØGER SPACEPLANNER OG RUMDESIGNER

INDRETNING OG SPACEPLANNING
Hos JJW Arkitekter søger vi to dedikerede designere/arkitekter til at være med til at videreudvikle vores fagområder omkring indretning og spaceplanning. JJW Arkitekter har et højt profileret indretningsområde, som både varetager egne indretnings- og designopgaver, lejerrådgivning og brugerprocesser, ligesom de står for indretningen af JJW-byggerier mht. arbejdspladser, skoler, plejecentre o.a. funktioner.

Hos JJW Arkitekter arbejder vi ud fra vores vision om ”Særliggørelse af det almindelige”. Vi arbejder i øjenhøjde med interessenter og brugere, med fokus på bæredygtighed og værdiskabelse og i et stærkt fagligt fællesskab.

Vi søger:

SPACEPLANNER
Erfaren specialist indenfor fagområdet arbejdspladser/spaceplanning med min. 5-10 års erfaring. Du skal kunne være med til at rådgive om fremtidens arbejdsplads overfor kunder og samarbejdspartnere, lede og udvikle fagområdet og medvirke til, at JJW fortsat har den nyeste viden om fagområdet bl.a. mht. til brugerinvolvering, aktivitetsbaserede arbejdspladser, rådgivning efter covid etc. Du skal være en erfaren spaceplanner, have erfaring med krav og normer vedr. kontorer og arbejdspladser, lejerrådgivning, brugerinvolvering og processer og en god fornemmelse for identitet, design og materialer.

Søg stillingen her

RUMDESIGNER/INDRETNINGSARKITEKT
Rumdesigner/ indretningsarkitekt med sans for design, møbler, identitet etc.- min. 5 års anciennitet el. mere. Du skal være med til at udvikle vores indretning af skoler, kontorer, plejecentre etc. med blik for materialer og design, identitet og stemning, holdbarhed og drift, innovation og humor. Du skal kunne bistå med indretning med fast og løst inventar, møbelindkøb, grafik, design etc., både med egne projekter og som en del af vores team.

Søg stillingen her

Eventuelle spørgsmål besvares af: Partner, Katja Viltoft 29448571

Tiltrædelse – snarest muligt. Samtaler afholdes løbende.

Ansøgningsfrist den 15.05.2022

06/04/22

Henter Billede