JJW SØGER TEGNESTUECHEF

JJW ARKITEKTERS NYE TEGNESTUECHEF / Vil du være med til at forme rammerne for JJW Arkitekter?

Har du mod på at styre driften af en moderne arkitektvirksomhed i en konstant foranderlig verden?

Har du fornemmelse for, hvordan man udvikler og stimulerer en levende virksomhedskultur i arkitektbranchen? Kan du motivere og inspirere en gruppe engagerede kompetente ildsjæle til både fagligt ambitiøse mål, et stærkt fællesskab og en sund økonomi?

Har du erfaring fra arkitektkulturer kombineret med viden og erfaring fra virksomhedsledelse, administration og drift?

Har du lederkompetencerne til at videreudvikle og professionalisere, på alle niveauer i organisationen, og kan kommunikere klart og inspirerende, internt såvel som eksternt?

Så har JJW Arkitekter brug for dig!

 

JJW ARKITEKTER søger en administrerende tegnestuechef til en dynamisk arkitektvirksomhed med over 80 engagerede og kompetente medarbejdere, fordelt på vores 3 afdelinger By & Bolig, Erhverv & Sundhed og Læring & Kultur. Tegnestuechefen har den overordnede administrative ledelse af virksomheden og fungerer således som JJW’s daglige leder i tæt samarbejde med JJW’s kreative direktører og lederne af de forskellige områder og afdelinger.

Tegnestuechefen refererer direkte til JJW’s bestyrelse og skal således sikre, at virksomhedens organisation overordnet set lever op til JJW’s forretningsplan og øvrige værdisæt.  Ledelsesmæssigt vil Tegnestuechefen have afdelings-/funktionschefer i direkte reference.

PROFIL
Du har ledelseserfaring og personlig gennemslagskraft, er løsningsorienteret og ambitiøs og bevarer altid det store overblik. Du er et empatisk og humoristisk menneske, som kan tænke klart og skære igennem når det gælder. Samtidig kan du kunsten både at arbejde på et konkret, detaljeorienteret niveau samt på et overordnet, strategisk niveau.

Vi forventer, at du har en stor faglig bredde med både erfaring fra arkitektbranchen og erfaring med virksomhedsdrift, særligt økonomistyring og HR. Du er visionær og forretningsorienteret med stærke kommunikationsevner i skrift og tale. Og så kan du samarbejde, har en positiv og anerkendende tilgang til andre – og motivere og sætte dig ind i samt videreføre JJW’s unikke virksomhedskultur.

VI TILBYDER
En organisation som er præget af menneskelige værdier med højt til loftet og store ambitioner på de 3 bundlinjer: Faglighed, Arbejdsglæde og Økonomi. De tre bundlinjer er vores DNA og er vores pejlemærker for alt, hvad vi foretager os – projekter, samarbejdsrelationer og vores måde at drive arkitektvirksomhed på.

Du får en hverdag i et energisk og uformelt miljø. Du vil møde selvstændige og ansvarlige kolleger, en dynamisk organisation og få mulighed for selv at øve indflydelse på udviklingen af JJW Arkitekter og din egen fremtid.

LØN OG ANSÆTTELSESVILKÅR
Efter forhandling

ANSØGNING
Ansøgningsfrist: 31. august 2015 kl. 12.00.

JJW Arkitekter har et samarbejde med rekrutteringsbureauet Stanton Chase International, i København, hvorfor al kontakt og ansøgningsmateriale, i den indledende fase, skal stiles hertil.

Ansøgning med relevante bilag mærket ”Tegnestuechef” mailes til research.copenhagen@stantonchase.com

Yderligere oplysninger fås hos Stanton Chase International ved Partner Birgitte Olrik, tlf. 51 50 13 03.

09/07/15

Henter Billede