JJW STYRKER LEDELSEN

Som led i en planlagt organisationsændring, der skal videreudvikle og fremtidssikre JJW, udvides ledelsen nu med to nye partnere fra egne rækker.

Vi oplever stor efterspørgsel inden for nybyg og renovering af boliger og styrker derfor forretningsområdet BY & BOLIG med optagelsen af to nye partnere. Lars Andersen får som ny partner det overordnede ansvar for bolig nybyg. Dertil kommer han til at lede tegnestuens aktiviteter i Sverige. David Ploug bliver ny partneransvarlig for tegnestuens renoveringsprojekter inden for boligområdet.

Katja Viltoft, partner og bestyrelsesformand i JJW, fortæller:

Vi oplever en stadigt stigende efterspørgsel på vores kompetencer inden for boligbyggeri. Private og offentlige bygherrer har i høj grad øje for vores evne til at gøre noget særligt ud af det almindelige – vores indsats for, at de hverdagsrum, vi alle lever i, bliver helt særlige. Med Lars og David ombord styrker vi hele organisationen og sætter fokus på at udvikle vores kompetencer inden for boliger yderligere, så vi fortsat tilbyder kunder og samarbejdspartnere rådgivning af højeste kvalitet.

 

Katja Viltoft fortæller videre om udvidelsen af partnerkredsen:

Lars og David har begge været en del af JJW i flere år og kender tegnestuen særdeles godt. Som afdelingsledere i BY & BOLIG har de hver især været drivende i udviklingen af forretningsområdet, og vi ser i partnergruppen frem til et endnu tættere samarbejde med dem begge.

 

Lars Andersen glæder sig til at stå i spidsen for en øget indsats inden for nyudvikling af boliger:

Sammen med vores dygtige medarbejdere, vil jeg fokusere på, at vi bliver endnu bedre til det, vi allerede er gode til; at skabe boliger, der sætter mennesket i centrum og understøtter fællesskabet – Sådan som vi for eksempel har gjort det med Hempel Kollegiet på DTU, der blev indviet i september. Her er det lykkedes at skabe nogle rigtig gode boliger og nogle gode sociale rammer, hvor beboerne har mulighed for at indgå i forskellige grader af fællesskab alt efter behov og ønske. Noget, som vi også gør meget ud af i vores plejeboliger, og en evne vi har taget med os til Sverige, hvor vi i øjeblikket udvikler 20.000 m2 nye boliger, og hvor vi ser store muligheder fremover.

 

David Ploug er glad for fortsat at få mulighed for at bidrage til udviklingen af tegnestuen og hele renoveringsområdet, hvor fællesskabet også er et nøgleord:

Fællesskabet og en forståelse for det daglige liv må altid være omdrejningspunkter, når vi beskæftiger os med arkitektur – også når det gælder renovering. Her er vi helt inde og røre ved folks hjem og private rum. Det er meget personligt og kræver, at vi som arkitekter går ind med et helhedssyn, der inkluderer både tekniske løsninger og beboere. Det har vi omfattende erfaring med. Blandt andet fra Stadionkvarteret i Glostrup, hvor vi i øjeblikket renoverer og ombygger 1.100 boliger – et af Danmarks største almene renoveringsprojekter. Her har vi stor succes med et forløb, hvor vi i alle etaper inkluderer beboerne og kvalificerer og optimerer efterfølgende etaper. Resultatet er øget værdi for både bygherre og beboere, og jeg glæder mig til sammen med tegnestuens medarbejdere at udvikle vores kompetencer inden for dette område yderligere fremover.

 

JJW Arkitekters partnergruppe består nu af Katja Viltoft, Ole Hornbek, Anders Holst Jensen, Lars Andersen samt David Ploug.

 

KORT OM LARS ANDERSEN
Lars Andersen er uddannet arkitekt fra Kunstakademiets Arkitektskole i 2001. Efter ansættelser på en række af landets større tegnestuer kom han i 2014 til JJW, hvor han siden har været afdelingsleder indenfor forretningsområdet BY & BOLIG. Lars har her haft ansvaret for den overordnede sagsstyring på tegnestuens nybyggeri af boliger. Udover sin arkitektbaggrund har Lars en merkonomuddannelse i ledelse fra Handelsskolen i København.

KORT OM DAVID PLOUG
David Ploug er uddannet arkitekt fra Kunstakademiets Arkitektskole i 1994. Han har mere end 20 års erfaring med projektering af boliger, studie-, erhvervs-, kultur- og laboratoriebyggeri, og har siden 2012 været en del af JJW. David har været afdelingsleder indenfor forretningsområdet BY & BOLIG med ansvar for tegnestuens boligopgaver, samt leder af tilbudsafdelingen.

YDERLIGERE OPLYSNINGER
Katja Viltoft, bestyrelsesformand og partner, kvi@jjw.dk, 2944 8571

30/01/18

Henter Billede