JJW STYRKER ORGANISATIONEN MED TO NYE AFDELINGSLEDERE

Så har vi fornøjelsen af at byde velkommen til Lene Loof Helth og Peter Koch som vores nye afdelingsledere i henholdsvis BY & BOLIG og ERHVERV & SUNDHED.


LENE LOOF HELTH
Lene er ny afdelingsleder i BY & BOLIG. Hun er uddannet arkitekt 2001 fra Arkitektskolen i Aarhus og har arbejdet bredt med arkitektfaget på privat tegnestue, DTU, i Hillerød kommune og har slået sine folder på rådgiversiden. Derudover er Lene videreuddannet indenfor ledelse. Den røde tråd gennem Lenes faglige virke er boliger – fra villaer, over ejer/andels- og almene lejligheder til plejecentre. I Hillerød kommune og senest hos Gaihede Ingeniører og Arkitekter har Lene været leder for arkitekter, konstruktører og ingeniører.

PETER KOCH
Peter er ny afdelingsleder i ERHVERV & SUNDHED. Han er uddannet arkitekt i 2002 fra Kunstakademiet og har efterfølgende blandt andet Byggeøkonom-uddannelsen. Efter et par år hos Rubow Arkitekter har Peter de seneste 12 år arbejdet hos Henning Larsen Architects, hvor han dels har været projekterende, sagsarkitekt, projektleder og senest har fungeret som leder af tegnestuens skandinaviske akkvisitionsaktiviteter.

Nina Kovsted, administrerende direktør, glæder sig over at styrke organisationen med to kompetente afdelingsledere:

Med udgangspunkt i JJW Arkitekters forretningsplan har vi gennem de seneste år arbejdet på at styrke forretningen og professionalisere organisationen. At styrke ledelsen med så kvalificerede medarbejdere som Lene og Peter giver os, udover organisatorisk agilitet, også mulighed for at stå stærkere i et konkurrencepræget marked og for at levere endnu bedre resultater på alle tre bundlinjer – den sociale, den økonomiske og den faglige. Jeg glæder mig således meget over, at Lene og Peter bliver en del af vores i forvejen et stærke team – af såvel dygtige ledere som dygtige medarbejdere

16/08/17

Henter Billede