JJW vinder 50 nye familieboliger

50 NYE FAMILIEBOLIGER PÅ FREDERIKSBERG

Vi har sammen med vores gode samarbejdspartnere fra Adserballe & Knudsen og Danakon vundet en spændende opgave, der kombinerer både renovering og nybyg i Boligforeningen AAB’s afdeling 11 – Lindevangshave på Frederiksberg.

Med byggeriet af 50 nye almene familieboliger, er vi sammen med Boligforeningen AAB med til at give mennesker med en almindelig indkomst mulighed for at bosætte sig i hovedstaden. Samtidig bliver den eksisterende bebyggelse opgraderet og fremtidssikret, når de øvrige 204 lejligheder bl.a. får elevatorer, nye lokaler til fællesskaber og ny portindgang.

De nye familieboliger, der bygges oven på den eksisterende ejendom, er et ambitiøst projekt, der er udviklet i et tæt samarbejde med afdelingsbestyrelsen og Frederiksberg Kommune. Med byggeriet håber AAB at kunne inspirere andre til at bygge ovenpå deres eksisterende ejendomme, således at der i fremtiden kan skabes flere almene boliger på Frederiksberg og i København.

Projektet på Lindevangshave udføres efter Molt Wengels model for Integreret Byggeri, hvor der både er en totalrådgiver og en totalentreprenør på sagen, og vi indleder nu samarbejdsfasen, der over de kommende måneder skal føre os frem til projektets endelige udformning.

Vi glæder os meget til at komme i gang med arbejdet!

21/11/22

Henter Billede