JJW’er bliver ny formand for Danske Landskabsarkitekter

Susanne Renée Grunkin, faglig leder af landskab hos JJW Arkitekter, er ny formand for Danske Landskabsarkitekter. Siden marts 2015 har Susanne været overordnet ansvarlig for ledelse, styring og koordinering af landskabsgruppens opgaver.

I en pressemeddelelse fra Danske Landskabsarkitekter glæder Susanne Renée Grunkin sig over landskabsarkitekturens aktuelle medvind:

”Det er et utroligt spændende tidspunkt, jeg bliver formand for Danske Landskabsarkitekter på. Vores fag er i rivende udvikling. Vi arbejder nærmest instinktivt med de tre gængse bæredygtigheds­parametre. På det miljømæssige område imødekommer vi klimaudfordringerne, når vi med et samlet greb udvikler byrum og afleder regnvand ved hjælp af LAR og andre løsninger. På det sociale område er vi med til at udvikle offentlige udearealer, der fungerer som uformelle mødesteder og endelig viser adskillige undersøgelser, at nærhed til grønne arealer har en positiv økonomisk effekt”.

 

I pressemeddelelsen løfter Susanne derudover sløret for hvad Danske Landskabsarkitekter skal arbejde med i de kommende år.

”Som forening vil vi blandt andet fokusere på kommunikation og synliggørelse af landskabsarkitekternes værdiskabende bidrag til samfundet, arbejde målrettet med medlemsengagement og indgå i en række strategiske samarbejder”.

 

Læs mere om Danske Landskabsarkitekter på www.landskabsarkitekter.dk

Foto: Henriette Dan Bonde.

29/04/15

Henter Billede