GLÆDELIG JUL & GODT NYTÅR

JJW ønsker alle en glædelig jul og et godt nytår!

Vi holder lukket fra og med fredag d. 23. december og er tilbage igen mandag d. 2. januar.

ÅRETS JULEHILSEN:

30 ÅR
I 2016 fyldte JJW Arkitekter 30 år. Gennem årene har mange dygtige mennesker færdiggjort utallige fine projekter. Vi glæder os til at tage hul på de næste tre årtier. I starten af året bød vi Nina Kovsted velkommen som tegnestuechef. Nina overtager ledelsesstafetten fra Anders Holst Jensen, der nu koncentrerer sig om projektledelse og projektudvikling.

DGNB
Vi tror ikke, det er helt tilfældigt, at vores 30-årige rejse tidsmæssigt falder sammen med Brundtland-rapporten, der definerede, hvordan man globalt adresserer bæredygtighed. Gennem de seneste tre årtier har vi raffineret vores bæredygtige metoder og ambitioner indenfor det sociale, det økonomiske og det miljømæssige. I efteråret blev JJW Værkstedet certificeret til DGNB-guld.  Hermed fik vi diplom på, at vi dagligt tager vores egen medicin.

SÆRLIG
Vi fejrede vores fødselsdag med en kombineret jubilæums- og oktoberfest. I den forbindelse udgav vi bogen ”Særliggørelsen af det almindelige”. For os handler særliggørelse om at give noget almindeligt en særlig betydning, et særligt liv. Et godt eksempel er vores skolebyggerier. Efter at have vundet “Årets Skolebyggeri” og “Årets Byggeri” i 2015, scorede Skolen i Sydhavnen hattrick, da den i 2016 vandt “WAN Education Award” og blev kåret som verdens bedste skole.

VÄLKOMMEN
Vi glæder os til at forsætte vores bæredygtige rejse i 2017. Som noget nyt har vi netop åbnet kontor i Malmø og kaster os i starten af det nye år over vores første svenske opgave. Vi forsætter med at særliggøre det almindelige – både i Danmark og på den anden side af sundet.

 

12/12/16

Henter Billede