”KAB TRUST” vinder byggepartnerskab med KAB

BOLIGORGANISATIONEN KAB HAR FUNDET DERES BYGGEPARTNER TIL RENOVERING OG BYGGERI AF BOLIGSELSKABETS EJENDOMME OVER DEN NÆSTE ÅRRÆKKE

JJW Arkitekter har i samarbejde med entreprenørvirksomheden Enemærke & Petersen, KANT arkitekter, ingeniørvirksomhederne Oluf Jørgensen og Norconsult, SLA Landskabsarkitekter og Rekommanderet vundet KAB’s byggepartnerskab.

PARTNERSKAB FOR HANDLING
David Ploug, partner hos JJW Arkitekter kalder det nye partnerskab ”en videreførelse af den samarbejdsmodel, som JJW Arkitekter har bidraget til udviklingen af gennem mange år”:

Samarbejde har været et nøglebegreb for JJW Arkitekter fra vi udviklede Urbanplanen og til i dag, med vores strategiske samarbejde på Stadionkvarteret i Glostrup, hvor vi er ved at afslutte en omfattende helhedsrenovering af 1235 almene boliger. Her har vi set, hvordan evnen og viljen til samarbejde er en nødvendig vej mod en bæredygtig fremtid – som der også står i FNs verdensmål 17: Partnerskab for handling.

 

BEDRE BOLIGER FOR ALLE
David Ploug siger videre:

Partnerskabet med KAB sætter JJW Arkitekters spidskompetencer indenfor boligbyggeri, nybygget som renoveret i spil, og giver os mulighed for at bruge vores store erfaring til at skab endnu mere attraktive rammer for beboerne i KAB-fællesskabet.

 

Nu får vi opfyldt vores ønskescenarie om at videreudvikle samarbejdsformer i fællesskab med de dygtigste partnere vi kan tænke os, og vi glæder os til at opbygge en partnerskabsorganisation, hvor vi forener kompetencerne fra alle parter i byggeriet.

 

Byggepartnerskabet skal håndtere byggesager for boligorganisationerne i KAB-fællesskabet, der tæller mere end 50.000 almene boliger i hovedstadsområdet. KAB forventer, at der kommer byggesager for omkring seks mia. kr. over en periode på op til seks år.

Læs mere om aftalen hos KAB.

22/03/19

Henter Billede