Udvidelse af Holmegårdsskolen

KAPACITETSUDVIDELSE SKAL FREMTIDSSIKRE HOLMEGÅRDSSKOLEN I HVIDOVRE

Med en kapacitetsudvidelse som løftestang bliver Hvidovres klassiske byskole Holmegårdsskolen nu udbygget og opgraderet med dynamiske og inspirerende læringsmiljøer, der lever op til dagens behov.

Holmegårdsskolen i Hvidovre er opført i 1940, og har i snart 80 år været dagligt omdrejningspunkt for tusindvis af børn, forældre og lærer. Nu er forholdene dog blevet for trange og Hvidovre Kommune har derfor udpeget JJW Arkitekter og EKJ Rådgivende Ingeniører til at stå for en kapacitetsudvidelse af skolen. Projektet indeholder opførelse af nye skolebygninger til indskoling og udskoling, samt ombygning af den eksisterende hovedbygning. Med udvidelsen griber Hvidovre Kommune muligheden for at skabe en ny fremtidssikret skole, der understøtter folkeskolens og samfundets udvikling. Katja Viltoft, partner og Kreativ direktør for Læring & Kultur hos JJW Arkitekter ser frem til samarbejdet med Hvidovre Kommune:

Folkeskoler i hele landet er under pres med stigende elevtal, nedslidte bygninger, dårligt indeklima og nye krav til faciliteter og undervisningsmuligheder, som kan være svære at leve op til i eksisterende skolebyggerier. Kapacitetsudvidelser, som her på Holmegårdsskolen, giver en enestående mulighed for, ikke blot at udvide elevtallet, men at løfte læringsmiljøet på hele skolen, og skabe nye inspirerende rammer for elever og lærer.

oförskämd gå med din tillåtelse låt mig komma tillbaka webbapotek igen. Smält funktionen för ljudlåtar som är aktuella kalorikålskål kan besöka webben denna webbplats produceras av ett stort antal andra.

 

ERFARNE SKOLEBYGGERE
Hos JJW Arkitekter er opførelse af undervisningsbyggeri en kernekompetence, og i arbejdet med om- og udbygningen af Holmegårdsskolen vil der blive trukket på erfaringer fra tidligere udførte projekter.

En byggeproces på en skole i drift er en kompleks proces. Heldigvis har vi udført en lang række tilsvarende opgaver – senest på Katrinedals Skole i Vanløse, som stod færdig i 2017 og i øjeblikket på Grøndalsvængets Skole, som står færdig senere på året. Fra disse projekter ved vi, hvor vigtigt det er at stille med en erfaren projektorganisation, der har været igennem de tilsvarende processer mange gange før. Vi kender til de bekymringer, som medarbejdere og forældre kan have, men ved at med god styring, tæt samarbejde og rettidig kommunikation kan alle komme godt igennem en mangeårig byggeproces. Derfor ser vi meget frem til arbejdet med at skabe fremtidens Holmegårdsskole, siger Katja Viltoft.

 

FAKTA
Projektet gælder totalrådgivning i forbindelse med opførelsen af nye skolebygninger til indskoling og til udskoling, samt ombygning af den eksisterende skolebygning på Holmegårdsskolen i Hvidovre. Nybyggeriet er på ca. 4 000 m2 og ombygningen er på ca. 1 950 m2. Projektet er budgetteret til ca. 140 mio. DKK. JJW Arkitekter er valgt som totalrådgiver med EKJ Rådgivende Ingeniører som underrådgiver.

17/09/18

Henter Billede