KLIMAVENLIGT BYGGERI

4. marts er Ole Hornbek, partner og leder af By & Bolig, oplægsholder på konferencen ”Klimavenligt Byggeri – med moderne byggematerialer”. Konferencen arrangeres af de danske EPS-producenter og et af dagens temaer er, hvordan moderne isoleringsmaterialer kan reducere CO2-udslippet.

Konferencen finder sted fra kl. 10.00 – 15.30 i Industriens Hus og målgruppen er bygherrer, arkitekter, ingeniører, byggesagsbehandlere samt andre, der ønsker at blive klogere på moderne isoleringsløsninger.

”Hos JJW Arkitekter har vi gennem tre årtier har opbygget en omfattende viden indenfor bæredygtighed. Vi arbejder holistisk med tre overordnede bæredygtighedskategorier, og hermed sikrer vi, at vores alle løsninger er miljømæssigt, socialt og økonomisk bæredygtige. En del af dette arbejde indebærer, at vi løbende undersøger de nyeste, bæredygtige byggematerialer for at se, om de kan anvendes til at skabe fremtidens bæredygtige byggerier”, fortæller Ole Hornbek om baggrunden for hans oplæg. ”Eksempelvis deltog vi i udviklingen af Sundolitt Climate+ House, Danmarks første passivhus, hvor hele klimaskærmen er udført med EPS-isolering”.

Læs mere om “Klimavenligt Byggeri – med moderne byggematerialer”-konferencen her.

Vi har netop styrket vores fokus på bæredygtighed med ansættelsen af Jørn Kiesslinger, arkitekt MAA og DGNB-auditor, som faglig leder af bæredygtighed.

Vi har ligeledes været med til at finansiere det netop godkendte Ph.d. projekt ”Bæredygtige systemleverancer ved renovering: Ressourcer, økologi og nødvendighed”.

 

25/02/15

Henter Billede