LINDEBERG FRATRÆDER SOM PARTNER

Efter eget ønske og gensidig aftale med JJW Arkitekters øvrige partnere og ledelse har Lars Birn Lindeberg per 1. marts fratrådt sin stilling som partner og leder af tegnestuens afdeling for Læring og Kultur. Lars Birn Lindeberg ønsker at bruge mere tid på sin familie samt forfølge personlige drømme og tager derfor en frivillig pause fra arkitektbranchen.

Katja Viltoft, partner og kreativ direktør, og afdelingsleder Lars Christensen overtager ledelsen af Læring og Kultur. Katja Viltoft udtaler:

Lars har ydet en kæmpe indsat for JJW gennem de 8 år, han har været partner; for forretningsområdet Læring og Kultur, som han har ledet; for de projekter han har stået i spidsen for og for alle de mennesker, både samarbejdspartnere, medarbejdere og ledere han har været i kontakt med. Vi takker Lars for hans store indsats, vi kommer til at savne ham hos JJW men, vi respekterer naturligvis hans beslutning og vores veje skilles således i enighed. JJW er så privilegerede, at vi udover Lars har en række dygtige skolearkitekter ansat. Arkitekter, der hver dag løser skoleopgaver med fokus på børnenes læringsmæssige og sociale udvikling og skaber de bedste rammer for skolelivet – både for elever og lærere – og det bliver de ved med. Da vi har mange nye skoleopgaver, styrker vi yderligere afdelingen med nye kræfter, der kommer til at varetage projektledelsen på vores store skole- og institutionsprojekter. Jeg ser derfor frem til, sammen med Lars Christensen, at videreføre og videreudvikle JJW Arkitekters position som nogle af landets bedste skolearkitekter.

 

Lars Birn Lindeberg supplerer og forklarer, at beslutningen udelukkende er et personligt valg:

Jeg har brug for at forfølge mine personlige drømme. Anders, Ole, Katja og jeg skilles som venner, og jeg har været glad for at arbejde med dem og alle andre ansatte hos JJW. Mit valg er et personligt ønske om at undersøge en helt anden måde at arbejde på. Jeg har meget stor respekt for tegnestuen, og er stolt og glad for den periode jeg har tilbragt hos JJW. Det har været et privilegie at arbejde med så dygtige mennesker. Jeg er taknemmelig for, at jeg har haft mulighed for at deltage i mange spændende projekter, og at vi opnåede, at Skolen i Sydhavnen blev kåret som verdens bedste skole. Jeg er helt tryg ved, at Katja Viltoft og Lars Christensen vil videreføre og styrke den positive udvikling afdelingen har gennemgået i de seneste år.

 

Per 1. marts består JJW Arkitekters ledelse af partner/kreativ direktør Ole Hornbek, partner/kreativ direktør Katja Viltoft, seniorpartner Anders Holst Jensen og tegnestuechef Nina Kovsted.

 

 

08/03/17

Henter Billede