Nomineret til Københavns Kommunes Bygningspræmiering

GRØNDALSVÆNGETS SKOLE NOMINERET TIL KØBENHAVNS KOMMUNES BYGNINGSPRÆMIERING

I mere end hundrede år har Københavns Kommune belønnet smukt byggeri og gode bymiljøer ved den årlige Bygningspræmiering, og vi super stolte over at Grøndalsvængets Skole i år er blandt de otte nominerede projekter til Bygningspræmieringen og Publikumsprisen.

 

Grøndalsvængets Skole er næsten er lige så gammel som Bygningspræmieringen, men efter en gennemgribende renovering og udvidelse med to nye bygninger er skolen nu transformeret til en moderne kvarterskole med plads til differentieret læring og rum til både individ og fællesskab. Transformationen er udført med respekt for den gamle skoles åbenlyse kvaliteter og udvidelsen understøtter kvarterets særlige identitet og åbner skolen op mod kvarteret og inviterer bydelen ind.

Læs mere om hvorfor projektet er udvalgt hos Københavns Kommune, hvor du også kan give det din stemme indtil d. 27. april.

Projektet er udført i et tæt samarbejde med vores dygtige samarbejdspartnere fra Schul Landskabsarkitekter, Jørgen Nielsen Rådgivende Ingeniører, DEM – Danish Energy Management, Jakon og Københavns Kommune som bygherre.

01/04/20

Henter Billede