Ny tandplejeklinik

SAMMENLÆGNING OG TIDLIG INVOLVERING – NY TANDPLEJEKLINIK I HILLERØD
En ny tandplejeklinik i Hillerød skal samle kompetencer, viden og ressourcer fra Hillerød Kommunes seks eksisterende kommunale tandplejeklinikker i ét hus. JJW er valgt som totalrådgiver på projektet, som skal understøtte fusioneringen og give Tandplejen i Hillerød Kommune et nyt ansigt, der understøtter den vigtige og centrale rolle, den kommunale tandpleje har i danskernes tandsundhed.

Ved at samle tandplejen under ét tag, åbner der sig nye muligheder for samarbejde og synergi, effektivisering og profilering. Vi vil skabe en tandklinik, der gør det til en god oplevelse at gå til tandlægen for kommunens borgere, og som understøtter tætte samarbejder, udveksling af viden og ideer, kollegialt sammenhold og arbejdsglæde for medarbejderne.

 

siger Katja Viltoft, partner og kreativ direktør for Erhverv & Sundhed, der glæder sig til at komme i gang med opgaven.

Som noget særligt ønsker Hillerød Kommune projektet udført med øget samarbejde og samprojektering mellem rådgivere og entreprenør. En projektform, som JJW Arkitekter har god erfaring med at håndtere, fortæller Anders Holst Jensen, stiftende partner hos JJW og projektansvarlig på den nye tandplejeklinik:

Vi ser et stort potentiale i øget samarbejde mellem rådgivere og entreprenør. Vi har nu set værdien af tidlig involvering på flere sager, blandt andet renoveringen af den almen boligbebyggelse Stadionkvarteret i Glostrup. Her har det vist sig, at den tidlige involvering og det tætte samarbejde med entreprenøren har ført til en optimal budgetsikkerhed, øget kvalitet og optimeret tidsplan. Derfor glæder det os, at Hillerød Kommune har valgt denne projektform.

 

Den nye tandplejeklinik skal tilbyde behandlingsforløb til Hillerød Kommunes ca. 12.000 børn og unge samt borgere i omsorgs- og specialtandplejen, og skal bl.a. rumme basistandplejen, tandreguleringen, specialtandplejen og narkoseklinikken samt tidssvarende, administrative funktioner og personalefaciliteter.

JJW er udvalgt som totalrådgiver med Norconsult som underrådgiver på ingeniørydelserne. Klinikken vil byde de første brugere velkommen i 2020.

14/08/18

Henter Billede