Oktoberfest med delebørs

På den sidste fredag i oktober var samarbejdspartnere, venner og tidligere og nuværende medarbejdere samlet til JJW Arkitekters traditionsrige Oktoberfest. Oktoberfesten har været en tilbagevendende begivenhed på tegnestuen, siden vi for 11 år siden flyttede ind på JJWærkstedet. En festlig aften, hvor vi blander det faglige og det private, og krydser grænserne for de roller, vi har til daglig.

DELEBØRS
Aftenens tema var inspireret af FN’s 17 verdensmål for en bæredygtige udvikling. Vil vi som branche støtte op om bæredygtighedsmålene med innovative tiltag og nyskabende arkitektur, er vidensdeling essentiel. Derfor blev tegnestuen for en stund omdannet til DELEBØRS.

En børs forstås normalt som en markedsplads, hvor varer falbydes – på JJWs DELEBØRS blev varerne dog ikke solgt, men uddelt kvit og frit. 10 passionerede og dygtige fagfolk tilbød hver deres ekspertise som ressource på delebørsen;

Entreprenøren – Rasmus Karkov fra Enemærke & Petersen; Underviseren – Jesper Pagh fra KADK/DIS; Klimakrigeren – Anna Esbjørn fra Concito; Ingeniøren – Henriette Dybdal Cajar fra Sinuz; Samfundsrevseren – Kristian Kreiner fra CBS, og JJW selv med Bevaringsarkitekten – David Ploug, Udviklingsarkitekten – Niels Toft Wendelboe, Globetrotteren – Lars Andersen, Forskeren – Camilla Hedegaard Møller og Arkitekten med fokus på arkitektonisk kvalitet og bæredygtighed – Sara Ettrup.

Hver især uddelte de deres ydelse og viden til gæster, der kunne se værdi og potentiale i det tilbudte.

Forhåbentligt var arrangementet med til at åbne nye perspektiver, skabe eftertanke, gøre klogere og vise vej mod en fortsat udvikling af bæredygtighed i byggebranchen. Vi glæder os til at se resultaterne.

TAK til alle der var med til at gøre festen til en sjov og festlig aften med fokus på vores fælles fremtid.

30/10/18

Henter Billede